gregory Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Siemka! Spocik przyjemny. Wczoraj starałem sobie przypomnieć kiedy ostatnio byłem na spocie i nie potrafiłem sobie przypomnieć. Kebabik Lavas wymiata. Diman spoko, obiecałem to było. Następnym razem już będzie szybciej
Polko_V Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 U mnie 1,5l więcej ,tylko ja se powolutku kulałem nie jak Ty.u mnie też prawie tyle samo:wink: powolutku...bo szybciej już się nie dało:facepalm:---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ----------
Guregoru Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzięki za spocika (i kebabika ) Artur, Grzesiek i Andrzej fajnie, że wpadliście Wreszcie zobaczyliście jak wygląda prawdziwy spot :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No wskazówka dalej jak 4krpm nie pójdzie u mnie szkoda ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Guru masz rację ..
Guregoru Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Guru masz rację .. Ach ta szczerość
Polko_V Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzięki za spocika (i kebabika ) Artur, Grzesiek i Andrzej fajnie, że wpadliście Wreszcie zobaczyliście jak wygląda prawdziwy spot :polew: ja też dziękuje no chociaż raz Wam się udało się z organizować ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- No wskazówka dalej jak 4krpm nie pójdzie u mnie szkoda ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Guru masz rację .. u mnie 4400 wierz mi...nic miłego:polew: temp. silnika 95st a oleju ok.120:whistling:
diman Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Siemka! Spocik przyjemny. Wczoraj starałem sobie przypomnieć kiedy ostatnio byłem na spocie i nie potrafiłem sobie przypomnieć. Kebabik Lavas wymiata. Diman spoko, obiecałem to było. Następnym razem już będzie szybciej ma się rozumieć, że szybciej jak ciebie znam to tak będzie :kox:
Rekomendowane odpowiedzi