Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to kto jeszcze jedzie? Ja i Grzesiek ino?

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Ja mam niedziele dopiero wolną więc uderzam na Krasiejów dla relaksu ...

a co jest w krasiejowie ?? :mysli:

Opublikowano

Najwiekszy w europie park dinozaurów i wiele innych atrakcji w jednym miejscu ... łacznie z jeziorkiem i kąpielami... a w niedziele ma byc prawie 30 stopni ciepła

Park Dinozaurów JuraPark Krasiejów

Opublikowano

aaa...:whistling::decayed:

Opublikowano

Noo mam w planach zaliczyc ten krasiejów albo zoo w opolu które jest najlepszym zoo moim zdaniem...

Opublikowano
Opublikowano

Ty sie dopiero witasz a ja zaraz do roboty ... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Opublikowano

ja na 17.30 więc troszku czasu mi jeszcze zostało:decayed:, ale Ty już będziesz połowa szychty miał za sobą a ja dopiero będę zaczynał:facepalm::wink:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
Noo mam w planach zaliczyc ten krasiejów albo zoo w opolu które jest najlepszym zoo moim zdaniem...

O której jedziesz?

Opublikowano

więc nie rozumie o co Ci kaman :whistling: pogoda dupiato, to nic tylko do roboty iść:wink:

Opublikowano
:hi: ja jutro jadę do ustronia :wink:

Na pewno?! :decayed:

Opublikowano

O której jedziesz?

Hmm jakoś z rana nie wiem może 9 może 8:30 a może 9.30 ... cos koło tegoi oczywiście jeżeli pogoda będzie... niedziela ma byc super dlatego chce to wykorzystac.

Opublikowano

też to chciałem napisać, ale jak chłopak się "zadeklarował" :decayed: a może do Ustonia nad wodę jedzie nóżki w wodzie pomozyć:naughty:

Opublikowano

O której jedziesz?

Hmm jakoś z rana nie wiem może 9 może 8:30 a może 9.30 ... cos koło tegoi oczywiście jeżeli pogoda będzie... niedziela ma byc super dlatego chce to wykorzystac.

Tak wcześnie to mi się nie chce jechać :decayed:

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ----------

też to chciałem napisać, ale jak chłopak się "zadeklarował" :decayed: a może do Ustonia nad wodę jedzie nóżki w wodzie pomozyć:naughty:

Pod Opolem też miał być :decayed:

Opublikowano

oj tam...nie czepiajmy się szczegółów :decayed: każdemu może się noga powinąć...

...kilka razy:decayed:

Opublikowano
oj tam...nie czepiajmy się szczegółów :decayed: każdemu może się noga powinąć...

...raz:decayed:

Oby tylko raz :decayed:

Opublikowano

no poprawiłem się troszku...z myślą o tomku-a4:decayed:

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

i edytowałem na "kilka":decayed:

Opublikowano

Mario ty lepiej nie jedź do zoo bo jeszcze pracownicy jak cię zobaczą pomylą się i wpakuję cię do jakiejś klatki :decayed: