Polko_V Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jedzie ktos na zlota w tym tyg do żor ? Jak napiszę że postaram się wpaść to uwierzycie? Ja na 99% bede jechal do Zor bo masz interesa:decayed:
egon47 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ja nie wiem jeszcze nie to ze niewiem tylko dawaj Dimek
diman Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ja nie wiem jeszcze nie to ze niewiem tylko dawaj Dimek staram się ale jeszcze muszę załatwić sprawinę
tomaszstn Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tomek od kiedy sprzedałeś audi jakoś słabo udzielasz się na forum Siema z rańca Guru, tak jakoś wychodzi że czasu brak no i z Bulczasem zakładamy nowe spoty śląskie ---------- Post dopisany at 04:04 ---------- Poprzedni post napisany at 04:03 ---------- Ja jade... dzieki za dziś i spokojny powrót ... Na takie wyjazdy trzeba Tomka zabierac przynajmiej jest ecodriving Nabijajcie się, nabijajcie, Wy mieliście ecodriving a ja gaz w podłodze
Guregoru Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 rankiem Jak dzisiaj frekwencja na spocie będzie taka jak w zeszłym tygodniu to będziecie sobie szukać wątku spotów Śląskich w archiwum
Rekomendowane odpowiedzi