tomaszstn Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Mario, możemy pogadać o car audio w piątek na zlociku bo nie chce mi się pisać ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Wszystko zależy co chcesz osiągnąć i jaki system zbudować ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- I najważniejsze, ile kasy chcesz wydać
Mario22 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Jeszcze o tym mysle Pioneer AVH-6300BT - Radioodtwarzacz samochodowy 1DIN - CENA w Sklepie RTV EURO AGD Co chce .. hmmm po prostu psuje mi sie po raz drugi moje fabryczne radio i nie mam ochoty go naprawiac po raz drugi i chce cos kupic na spokojnie bez pośpiechu ... musi być 1 DINN i musi jak najlepiej obsługiwac telefon komórkowy. Nie potrzebuje CD ale chce SD Card lub USB.
tomaszstn Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 ale resztę zostawiasz, tylko radio chcesz zmienić?
Mario22 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 tak. Napaliłem sie na to [h=2]Pioneer AVH-6300BT [/h]
tomaszstn Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Czyli ma nie grać ale wyglądać ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- W sumie to bez znaczenia co kupisz bo wszystko z tego samego koszyka
Mario22 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Ma grać i cieszyć ... nie jestem audiofilem auta nie mam wygłuszonego itd. ma czytać jak najwięcej i grać na takim samym lub lepszym poziomie jak moje seryjne radio. A jeszcze przy tym modelu jest możliwość GPS-a i automapy ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Cena ok 1999 to bardzo duzo za radio ale to jest chyba fajny uniwersalny sprzęt na 1 DINN ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- Cena ok 1999 to bardzo duzo za radio ale to jest chyba fajny uniwersalny sprzęt na 1 DINN
danielom Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Mario a nie lepiej emulator zmieniarki? zostaje radio ori a obsluga usb/pendrive jest aux tez.
Mario22 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Woel kupić raz i porządnie coś nowego chyba ... no i tak jak pisałem bardzo mi zależy na obsłudze telefonu najlepiej z transferem kontaktów do radia
miron78 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 a może byś po oszczędzał a nie wyszukiwał pierdół do auta za tysiąc lub dwa
Mario22 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Cenowy rozsądek podpowiada to KENWOOD KDC-BT92SD ... zobaczymy co z moim seryjnym ... ale już płyt nie chce wyrzucać a juz raz był naprawiany na to samo... i chyba drugi raz nie ma sensu... na spokojnie musze poczytać o tych radiach.
Guregoru Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 rankiem ---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- a może byś po oszczędzał a nie wyszukiwał pierdół do auta za tysiąc lub dwa ty coś o tym wiesz nie
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Mario Kenwood'a bym wrzucał....im więcej pierdół ma takie radyjko tym szybciej coś się zdupić może.....pisz do kfx'a z Bielska on ma podobny sprzęcik i jest bardzo zadowolony...a gratów (wzmacniaczy ,głosników) ma ze 200kg wsadzonych
miron78 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 rankiem---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- a może byś po oszczędzał a nie wyszukiwał pierdół do auta za tysiąc lub dwa ty coś o tym wiesz nie ja mam gdzie mieszkać
Guregoru Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 rankiem---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- a może byś po oszczędzał a nie wyszukiwał pierdół do auta za tysiąc lub dwa ty coś o tym wiesz nie ja mam gdzie mieszkać :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Czyli ma nie grać ale wyglądać te graty grają lepiej niż seryjne nasze Tomku
A4-Tomek Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Tomasz przyglądałem się tym aukcjom o klockach które wstawiłeś i to jest jeden ciul jakie kupie bo pomimo tego, że jest to klepane dla Vag'a to na jednych jest napis ATE a na innych na brzegu klocka wybity ledwie widoczny napis TEXTAR co Ty na to KLOCKI HAMULCOWE PRZÓD VW AUDI A6 A4 PASSAT (2577113417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spójrz na lewy górny klocej i jego lewy język który przesuwa się po jarzmie KLOCKI HAMULCOWE AUDI A4 SEAT EXEO ORYGIANAŁ (2576014480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ATE jak byk ja dobrze wiem że dla VAG'a robią inne firmy ale nie piszcie mi że Textar mi chciał wcisnąć sprzedawca skoro jak widać TEXTAR robi również klocki jako ORI
Arturoo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 dlatego nie mo co przepłacać za graty no chyba ,że 2 producentów klepie akurat dany model
tomaszstn Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ale cena ta sama nikt nic nie przepłaca a Tomek zrobisz jak chcesz.
Rekomendowane odpowiedzi