Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja walka z puszką plastidipu ...

s73r0218.jpg

s73r0219.jpg

s73r0220.jpg

s73r0221.jpg

Robota nie jest całkiem łatwa ale jak na pierwszy raz może być ...

Opublikowano

a umyłeś go chociaż ,czy wyglądał jak u Gurego :decayed:

Opublikowano

Ale spocik już może zostać pod forum bo i tak się zimno zrobiło

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Efekt po umyciu auta jest taki ... fotki tego nie oddają na żywo jest o wiele lepiej ...

83636356.jpg

93283645.jpg

81917718.jpg

efekt na fotach słaby ale na zywo jest naprawde super ...

Teraz czekam na zime mrozy itd. i zobaczymy ...

Opublikowano

No i git, mogłeś wcale tego nie oklejać bo i tak opryskałeś za oklejonym :decayed:

Moim zdaniem jest fajnie :wink:

Opublikowano

Jak na pierwszy raz taki testowy to jest OK ale ni ejest idealnie ale to juz trzeba się z bliska doszukiwać małych defektów. Jeżeli to wytrzyma zime to na

wiosne pomaluje na nowo juz tak bardziej starannie.

Na te dwa lusterka i znaczek z przodu poszła cała puszka ...

Opublikowano

I ktoś mi chciał wmówić że 4 felgi pomaluje 2 puszkami :facepalm::decayed:

Opublikowano
I ktoś mi chciał wmówić że 4 felgi pomaluje 2 puszkami :facepalm::decayed:
co innego jak maujesz czatny na bialy a co innego srebrny na czarny przeciez mowilem ze bialy slabo kryje i do tego na czarnym
Opublikowano

Pany potrzebuję klocki na przód do afn'a tak na jeden sezon, bo na wiosne/czerwiec będę robił większe heble, więc nowych mi się nie pyla kupować klocków :decayed:

Opublikowano

No dokładnie słabo kryje dlatego też poszla mi cała puszka ale dwoma puszkami raczej felg nie pomalujesz ... jak bedziesz to robił samemu bez prawy pierwszy raz to kup sobie 4 puchy ... :wink:

Opublikowano
Jak na pierwszy raz taki testowy to jest OK ale ni ejest idealnie ale to juz trzeba się z bliska doszukiwać małych defektów. Jeżeli to wytrzyma zime to na

Mario , pierwsze koty za płoty , jako że jesteś prekursorem trzeba Ci dużo wybaczyć :polew::wink:, a tak serio spoko to wygląda , w czwartek jak będziesz w Żorach to obadamy na żywo, póki co tak jak pisałeś zobaczysz jak się to będzie zachowywać w zimie .:thumbup1:

Opublikowano

hmmmm ciekawe jak to wyjdzie pod kompresorem. Chyba się pokuszę :D

Opublikowano
Pany potrzebuję klocki na przód do afn'a tak na jeden sezon, bo na wiosne/czerwiec będę robił większe heble, więc nowych mi się nie pyla kupować klocków :decayed:

Mysle ze te Klocki beda OK :decayed:

krakow-sprzedaj-stare-klocki-lego-placimy-do-40-zl--kg-5zQwNTk2NT_o.jpg

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

SEAT Leon 2013 :grin:

166839_187297134635468_4737794_n.jpg

Opublikowano

Mario , pierwsze koty za płoty , jako że jesteś prekursorem trzeba Ci dużo wybaczyć :polew::wink:, a tak serio spoko to wygląda , w czwartek jak będziesz w Żorach to obadamy na żywo, póki co tak jak pisałeś zobaczysz jak się to będzie zachowywać w zimie .:thumbup1:

Dokładnie ... to był mój pierwszy raz z puchą farby w ręku więc cudów się ni espodziewałem a i tak jest naprawde dobrze ... na wiosne podziałam cos więcej ... no i jak będzie cieplej bo dzis musialem robic przerwy między warstwami po 25 min

---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

hmmmm ciekawe jak to wyjdzie pod kompresorem. Chyba się pokuszę :D

Przesledz sobie caly temat bardzo wiele praktycznych informacji jest tam zawartych ... mysle że byłbym w stanie sam sobie auto tym zrobić tylko potrzeba czasu i najlepiej robic we dwoje bo samemu jest nudno ... :decayed: Puszki sa dobre do małych elementów ... planuje spróbować zrobić dach ale to dopiero na wiosne bo już za zimno i nie schnie tak jak powinno

Opublikowano

Siema Pany:hi:

Mario, moim zdaniem super pasują te białe obudowy lusterek do felg.Dobra robota, na fotach wygląda to bardzo dobrze jak na pierwszy raz.

Opublikowano

Dokładnie tak :wink: Kupie jeszcze jedna puszke i zrobie poprawki i będzie miód ... bo na jednym lusterku u dołu mam maly zaciek ale spoko nie widać tego na zywo a jak tylko dojdzie druga puchato zrobie poprawki ... niestety nauka kosztuje ale i procentuje ... :wink: