Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 aha .......tak samo jak ten koleś ,co do niego jeździmy czasem na żarcie o swojej robocie , Ty mógłbyś mu o tym godzinami opowiadać za co cenisz sos czerony ,a za co biały :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Napinatory, moja zaraz sprawdzi co mam w kolekcji OK biore kazda czesc tzn kopie .. Moja szuka, albo moja suka czy jakoś tak miało być czekaj jak to przeczyta to zobaczysz
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- aha .......tak samo jak ten koleś ,co do niego jeździmy czasem na żarcie o swojej robocie , Ty mógłbyś mu o tym godzinami opowiadać za co cenisz sos czerony ,a za co biały :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Napinatory, moja zaraz sprawdzi co mam w kolekcji OK biore kazda czesc tzn kopie .. Moja szuka, albo moja suka czy jakoś tak miało być czekaj jak to przeczyta to zobaczysz no wiele by nie zobaczył pewnie.....gwiazdeki albo inne ciała niebieskie
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No co Wy, przecież ona jest tak wyrozumiała :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- Właśnie czyta :grin: Przytoczę txt z kultowego filmu: ciemność, widzę ciemność :polew::polew::polew::polew:
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- aha .......tak samo jak ten koleś ,co do niego jeździmy czasem na żarcie o swojej robocie , Ty mógłbyś mu o tym godzinami opowiadać za co cenisz sos czerony ,a za co biały :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Napinatory, moja zaraz sprawdzi co mam w kolekcji OK biore kazda czesc tzn kopie .. Moja szuka, albo moja suka czy jakoś tak miało być czekaj jak to przeczyta to zobaczysz no wiele by nie zobaczył pewnie.....gwiazdeki albo inne ciała niebieskie Hyhy no pewnie tak
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie mam dwa ale tylko w Divx, niestety teraz to moja ściąga tylko jakieś wampiry i inne bzdety
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No co Wy, przecież ona jest tak wyrozumiała :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- Właśnie czyta :grin: Przytoczę txt z kultowego filmu: ciemność, widzę ciemność :polew::polew::polew::polew: Tomek raczej było by tak kobieta mnie bije - YouTube :polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Co bys nie napisał to za bardzo sie przejmujesz swoją rolą... i tyle w temacie ... a nooo i najwazniejsze...nie jadasz kebabów ... jak my grubasy ... :grin::grin::grin: ejj..no curva wypraszam sobie:whistling::decayed: ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Napinatory, moja zaraz sprawdzi co mam w kolekcji OK biore kazda czesc tzn kopie .. Moja szuka, albo moja suka czy jakoś tak miało być ojj...będzie wp***dol:baseball: :decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 aha ......Guru i za to wpierdalanie się wszędzie i zawsze ....stawiasz w piątek po kebabie ,a sam.........zjesz 2 btw ciekawi mnie w tym momencie jaka by była frekwencja
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 aha ......Guru i za to wpierdalanie się wszędzie i zawsze ....stawiasz w piątek po kebabie ,a sam.........zjesz 2 btw ciekawi mnie w tym momencie jaka by była frekwencja :grin: jasne
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde a mnie teraz w piątek nie będzie bym to nagrał :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 aha ......Guru i za to wpierdalanie się wszędzie i zawsze ....stawiasz w piątek po kebabie ,a sam.........zjesz 2 btw ciekawi mnie w tym momencie jaka by była frekwencja i właśnie w tym momencie powiedzałem mojej Żonce: "Żono jadymy na kebaba w pt":decayed:---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Kurde a mnie teraz w piątek nie będzie bym to nagrał :grin::grin:zjem za Ciebie
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Grzesiek nie bądź taki do przodu Sam zjem za siebie a jak Guru stawia to może pójdę na rekord, tylko 5szt jest do pobicia
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 bier...bydymy żrać kebaby:decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 aha ......Guru i za to wpierdalanie się wszędzie i zawsze ....stawiasz w piątek po kebabie ,a sam.........zjesz 2 btw ciekawi mnie w tym momencie jaka by była frekwencja i właśnie w tym momencie powiedzałem mojej Żonce: "Żono jadymy na kebaba w pt":decayed: też pojade z dziewczynami....jka mała nie zje to i tak wezmę bo zapłacony /POSTAWIONY
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 tiaa...yhyy...Guru by musioł BePiyńć na "for sale" wystawić
Majkel Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 To i ja w piątek z Niemiec na godzinke do Was wpadne!! Tam i z powrotem 2 tys. km ale będzie warto :decayed::decayed:
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ehe tylko kto wam powiedział, że ja się w piątek na kebaba wybieram ostatnio byłem jakoś miesiąc temu a że mogę jeździć co 2 miesiące to jeszcze nie mogę
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 wpadaj....widzisz Guru jak Ty potrafisz frekwencję podnieść
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 tiaa...yhyy...Guru by musioł BePiyńć na "for sale" wystawić Tą B5 to sam bym przejadł a gdzie reszta
Rekomendowane odpowiedzi