Polko_V Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 dzieki Panowie no stało sie w sobote sie zareczylem ile to mozna jezdzic na ta wielkopolske :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:gratulejszyn Egon, Ty cipo, Ania to przeczytała i już mi truje że Ty się zaręczyłeś a ja....... :polew::polew::polew::polew::polew: :polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Egon...gratulować Ci czy złożyć kondolencje... ?! :hi:
Guregoru Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 rankiem ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- dzieki Panowie no stało sie w sobote sie zareczylem ile to mozna jezdzic na ta wielkopolske :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:gratulejszyn Egon, Ty cipo, Ania to przeczytała i już mi truje że Ty się zaręczyłeś a ja....... :polew::polew::polew::polew::polew: :polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Egon...gratulować Ci czy złożyć kondolencje... ?! :hi: No ty to akurat powinieneś wiedzieć
A4-Tomek Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 nooo ja też Egon gratuluję :decayed:
Polko_V Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 rankiem---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- dzieki Panowie no stało sie w sobote sie zareczylem ile to mozna jezdzic na ta wielkopolske :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:gratulejszyn Egon, Ty cipo, Ania to przeczytała i już mi truje że Ty się zaręczyłeś a ja....... :polew::polew::polew::polew::polew: :polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Egon...gratulować Ci czy złożyć kondolencje... ?! :hi: No ty to akurat powinieneś wiedzieć aa...to tylko zależy od tej "drugiej" osoby:whistling::decayed:
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 w piątek mnie nie będzie tzn.... do 19.00 jestem w pracy - od 19 do 20 kilka drinków w biurze a o 20.00 zmieniamy lokat na Hemingwej na rynku i tam pewnie do rana :decayed: więc jak coś to wiecie gdzie mnie szukać
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 w piątek mnie nie będzie tzn.... do 19.00 jestem w pracy - od 19 do 20 kilka drinków w biurze a o 20.00 zmieniamy lokat na Hemingwej na rynku i tam pewnie do rana :decayed: więc jak coś to wiecie gdzie mnie szukać Baw sie tylko mi nie truj d*py po nocach żebym przyjechał bo nie masz jak wrócić ... :grin::grin::grin: bo mam pracowity weekend...
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 w piątek mnie nie będzie tzn.... do 19.00 jestem w pracy - od 19 do 20 kilka drinków w biurze a o 20.00 zmieniamy lokat na Hemingwej na rynku i tam pewnie do rana :decayed: więc jak coś to wiecie gdzie mnie szukać Wydaje mi się że za niedługo będziesz rozwodnikiem
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 w piątek mnie nie będzie tzn.... do 19.00 jestem w pracy - od 19 do 20 kilka drinków w biurze a o 20.00 zmieniamy lokat na Hemingwej na rynku i tam pewnie do rana :decayed: więc jak coś to wiecie gdzie mnie szukać Wydaje mi się że za niedługo będziesz rozwodnikiem po 15stym grudnia na bank :decayed:
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 :decayed: w moim przypadku i trybie życia to pewnie się w kwietniu dowiem że od grudnia nie jesteśmy małżeństwem no chyba że się dowiem wcześniej - sms-em ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- a tak po za tym to jestem ciekaw skąd takie wnioski z waszej strony bo chyba nie na podstawie tego że 3 tygodnie temu mieliśmy imprezę w pracy dwa tygodnie temu mieliśmy imprezę w pracy tydzień temu byłem na zakrapianej walce u majkela w ten wekend mamy impreze z pracy a z początkiem grudnia jadę w gronie najbliższych kolegów na tydzień na narty :grin:
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Przed wyjazdem na narty załatw sobie wszystkie ewentualne sprawy papierkowe - ze Szwajcarii może być Ci ciężko coś pokręcić/ wyprostować PS. Nie z Austrii tylko ze Szwajcarii, bo osiądziemy w strefie bezcłowej....
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 :decayed: Ps. ale ten czas zapierdziela jeszcze z 2 tygodnie i będę musiał w końcu mojej żonie powiedzieć że się z Wami na narty wybieram. Plan jest taki że na tydzień przed wyjazdem powiem jej ze konkurs w pracy wygrałem a 1 nagrodą jest tygodniowy wyjazd
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew:
stanley Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew: o curva :polew::polew:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 i możesz zabrać kolegów o was powiem jej dopiero po powrocie Powiem że pojechałem na miejsce zbiórki - podjechał bus wsiadam a tam Stasiu, Pucek i Gregory Pogadałem z nimi i się okazało że identyczny konkurs był w Salonie VW, na kopalni u Pucka i w urzędzie pracy w Kaletach :polew: Ja pierdoleeeeeee :polew:
Rekomendowane odpowiedzi