Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Siemanko, jedzie ktoś dzisiaj na Katowice? te ....a dzisiaj nie jest poniedziałek ???? ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- żeś się napalił na spota jak szczerbaty na orzechy
tomaszstn Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dopiero zerknąłem na kalendarz, myślałem że już wtorek
SebaMC Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dopiero zerknąłem na kalendarz, myślałem że już wtorek Spoko, też tak ostatnio miałem, piłem rano, usnąłem, obudziłem się popołudniu i myślałem, że minął już cały dzień
tomaszstn Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 oj tam oj tam, mam tydzień wolnego i nie mam co z czasem robić
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dopiero zerknąłem na kalendarz, myślałem że już wtorek Spoko, też tak ostatnio miałem, piłem rano, usnąłem, obudziłem się popołudniu i myślałem, że minął już cały dzień co pijasz ??....może być pw :decayed::decayed:
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 oj tam oj tam, mam tydzień wolnego i nie mam co z czasem robić mam 4 springi na podmianę....chcesz się wykazać i czas sobie zagospodarować :polew::polew:
horny devil Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 A ja szczęśliwie dojechałem do Pyrakowa i niuńka się spisywała super
Rekomendowane odpowiedzi