Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem i kupiłem, radio johnny III (ma lekko wyblakłe ale czerwone podświetlenie:naughty:) i antenę, nie mogłem na miejscu się zdecydować, as-100, missouri czy delikatnie dłuższą ale prostszą w wyglądzie montanę, ostatecznie wziąłem montanę, ma 87cm długości i jest w wersji black (kupiłem oczami:grin:), pierwsze odsłuchy OK, ASC nie puszcza zbędnych szumów ale zobaczymy co będzie jak zaraz pojadę do roboty, DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Byłem i kupiłem, radio johnny III (ma lekko wyblakłe ale czerwone podświetlenie:naughty:) i antenę, nie mogłem na miejscu się zdecydować, as-100, missouri czy delikatnie dłuższą ale prostszą w wyglądzie montanę, ostatecznie wziąłem montanę, ma 87cm długości i jest w wersji black (kupiłem oczami:grin:), pierwsze odsłuchy OK, ASC nie puszcza zbędnych szumów ale zobaczymy co będzie jak zaraz pojadę do roboty, DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC :wink:
ile Cię to wyszło...na pewno nie pińcet :grin:

i gdzie kupiłeś ??

Opublikowano

Tak jak już wcześniej wspomniałem, powiększyłem o raz swój budżet :grin::facepalm:

Na gotowo 650 zł, wiem, mogłem mieć taniej kupując graty w necie ale wolałem kupić tutaj na miejscu i mieć serwis pod nosem gdyby wyszły jakieś kwiatki :whistling:

Opublikowano
Tak jak już wcześniej wspomniałem, powiększyłem o raz swój budżet :grin::facepalm:

Na gotowo 650 zł, wiem, mogłem mieć taniej kupując graty w necie ale wolałem kupić tutaj na miejscu i mieć serwis pod nosem gdyby wyszły jakieś kwiatki :whistling:

1.:grin::decayed:

2. Ja też na to właśnie stawiałem:wink:

No to jutro będę w SR więc zdzwonimy się...mam umyć auto, bo się troszku już przybrudziło:polew:

Opublikowano

No to jutro będę w SR więc zdzwonimy się...mam umyć auto, bo się troszku już przybrudziło:polew:

Przyjedź POLO bo inaczej Ci przypadkiem przejadę kluczykiem po masce :decayed:

Ps. Ta sprawa z CB nie jest wcale śmieszna... tyle na taki sprzęt:doh:

Opublikowano

Przyjedź POLO bo inaczej Ci przypadkiem przejadę kluczykiem po masce :decayed:

Ps. Ta sprawa z CB nie jest wcale śmieszna... tyle na taki sprzęt:doh:

ojj...tam...pomalujesz na swój koszt:decayed:

Ja stawiałem jak kupywałem swoje sibi...na jakość a nie cenę...co nie znaczy, że kasy trochę kosztowało:facepalm::wink:

---------- Post dopisany at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

idę coś porezać przy aucie...może wreście nakładki (pomalowane) na klamki założę:grin:

Opublikowano

A ja cisnę do roboty :kwasny:

Do jutra:hi:

Opublikowano

a ma ktoś z Was przyrząd do strojenia antenki cb i podjechałby na spota w piątek? :decayed:

Opublikowano
a ma ktoś z Was przyrząd do strojenia antenki cb i podjechałby na spota w piątek? :decayed:

Pojedź w czwartek na Żory, danielom coś wspominał że ma więc wal do niego na PW to się dogadacie w kwestii finansowej :decayed:

Opublikowano

Akjam foto bym Ci zrobił jak Johnny siedzi ale auta nie mam. Co do zestawu to u mnie z 20 miesięcy chodzi dzień w dzień i nic się nie psuje :wink:

Opublikowano

Pojedź w czwartek na Żory, danielom coś wspominał że ma więc wal do niego na PW to się dogadacie w kwestii finansowej :decayed:

W czwartek akurat mi nie pasi :kwasny:

Opublikowano
Akjam foto bym Ci zrobił jak Johnny siedzi ale auta nie mam. Co do zestawu to u mnie z 20 miesięcy chodzi dzień w dzień i nic się nie psuje :wink:
No to jak mówisz, że się mieści to się mieści! :wink4: Jutro w takim razie podjadę i kupię albo w środę bo też nie mam wozu a tak to mi w serwisie wszystko wystroją ... :whistling:
Opublikowano

Siema :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

W czwartek akurat mi nie pasi :kwasny:

on tam mieszka ...........................pewnie wieczorami jest dostępny zaraz po tym jak jest z Natalii zajęty :decayed:

Pucek parówo.....SJZ to też na miejscu.......takie graty się nie psują jak 2.5 :grin::wink:...a ceny chłopaki robią dobre ....Hammerek też brał :wink:

Opublikowano

I jak Artur, masz?

Opublikowano
I jak Artur, masz?

mam Twoje rzeczy :wink:

Opublikowano

psyt :naughty:

Opublikowano
I jak Artur, masz?

To wyślij na PW nr to przelew zrobię :decayed:

Opublikowano
I jak Artur, masz?

To wyślij na PW nr to przelew zrobię :decayed:

możesz mi też coś przelać nr poszedł na PW :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.