Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie już nie możesz doczekać się jutra :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek ino się na nic nie napalaj bo znowu wtopa zaliczysz i będziesz potem kase przez pół roku wkładał[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 14:02_________________________________________________

Pewnie już nie możesz doczekać się jutra :gwizdanie:

eeeeee tam - kosmetyka będzie :wink4:

Opublikowano

a no widzisz Miro, tak to jest jak się kupuje auto nie wiedząc o jego możliwościach nic, gdybym miał klime to na wszystko leje i nic innego nie szukam[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 14:04_________________________________________________a tak to właśnie wróciłem z miasta, jeden korek, chwile stałem, szyby otwarte, koszulka i gacie mokre, poprostu mam dosyć tej sauny w aucie:/

aaa tam nie gadaj że nie jesteś ciekawy ile to koników będzie :naughty:

Opublikowano

a no widzisz Miro, tak to jest jak się kupuje auto nie wiedząc o jego możliwościach nic, gdybym miał klime to na wszystko leje i nic innego nie szukam[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 14:04_________________________________________________a tak to właśnie wróciłem z miasta, jeden korek, chwile stałem, szyby otwarte, koszulka i gacie mokre, poprostu mam dosyć tej sauny w aucie:/

aaa tam nie gadaj że nie jesteś ciekawy ile to koników będzie :naughty:

Chyba, że dołozysz klime około 2k zl...

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t59154.0.html;highlight=dołożenie+klimatyzacji

Ale i tak problem spalania zostanie więc w sumie lepiej sprzedać...

[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 14:41_________________________________________________Ja mam dobrą nowinę... narazie mam pożyczone od seniora Punto I 1,2 75 kucy - CZERWONE dopóki nie zrobię skrzyni więc na około 2-3 tyg :kox: :kox: :yeah: :yeah:

Więc w piątek na spocie będę - Miron mi wczoraj mówił 3 razy mnie nie ma i lece z forum... :decayed:

Opublikowano

Więc w piątek na spocie będę - Miron mi wczoraj mówił 3 razy mnie nie ma i lece z forum... :decayed:

No Miron to wpływowy gość, więc lepiej być :decayed:

Opublikowano

No Miron to wpływowy gość, więc lepiej być :decayed:

Dokładnie nie ma lekko :chytry:

Opublikowano

Miron nigdy nie żartuje z takich rzeczy :wink4:

Opublikowano

:polew:

Pucek - kumpel z knurowa który kupuje moje B6 ( na 80% ) i razem pracujemy będzie sprzedawał swoje B5 avant diesel klima moc około 150-160 kucy - 97r za 17 tyś zł - chcesz to wpadnij zobaczyć furke - nic Cię to nie kosztuje :) - chyba że taka Cię nie interesuje ( koleś nieźle w nią zainwestował - bo nie wiedział że moja będzie do wzięcia :decayed: )[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________jak chcesz więcej info to dzwoń :wink4:

Opublikowano

Miron nigdy nie żartuje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:

Pucek - kumpel z knurowa który kupuje moje B6 ( na 80% ) i razem pracujemy będzie sprzedawał swoje B5 avant diesel klima moc około 150-160 kucy - 97r za 17 tyś zł - chcesz to wpadnij zobaczyć furke - nic Cię to nie kosztuje :) - chyba że taka Cię nie interesuje ( koleś nieźle w nią zainwestował - bo nie wiedział że moja będzie do wzięcia :decayed: )[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________jak chcesz więcej info to dzwoń :wink4:

Tu samochody z pokolenia na polenie przechodza wszytsko w rodzinie...

Opublikowano

Krolu "niech MOC będzie z tobą" :polew: :polew: :polew: :polew: Punto 1.2 power of dreams

Opublikowano

Witam z wieczora :hi:

Opublikowano

nawet tu nie wchodź - straszna cisza :wink4:

Opublikowano

nawet tu nie wchodź - straszna cisza :wink4:

:polew: :polew: Dobra to idę stąd :polew: :polew: :wink4:

Opublikowano

:bry:

Dwa dni mnie tu nie było i 20 stron do przeczytania :decayed:

Miron a jaki kolor ma ta B5 Twojego kolegi ?

Opublikowano

Ej w ogóle to ponawiam prośbę aby ktoś wziął VAG-a na spocik w piątek :notworthy:

Pelex i co z robotą się obijasz bo dalej ciemno na osiedlu jest :tongue4::decayed:

Opublikowano

Nie pi.....l tylko sie rozejrzyj a zobaczysz że dziś w nocy nastanie jasność :polew:

A tak w ogóle to wina mojego majstra taka politykę prowadzi że wszystko zaczyna a nic nie kończy :gwizdanie:

Opublikowano

To powiedz mu że jak nie będzie świeciło to przejadę się do niego i sobie z nim porozmawiam :baseball::decayed:

Opublikowano

Dzisiaj nastanie jasność gdzieś po 21-ej