diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To by musiały być do corsy albo pandy Za 300 to jak za darmo skoro nowe kosztują 5 stów no to Pucek gdzie ty taką cenę widziałeś do mojego kosztują 720 z einbacha też się nad tymi springami zastanawiałem ale są do sedana to pewnie do mojego się nie nadają OK biore te sprezyny dogadalem sie dzis po nie podjade no i gites bo cena naprawdę dobra
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 OK biore te sprezyny dogadalem sie dzis po nie podjade I gites
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dobra, dobra, nie bijcie ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- te są do mnie Sprężyny Eibach Pro-Kit: Audi A4 (kombi) :: RallyShop.pl cena zabija Chłopie, na takie drobne Cię nie stać nie że nie stac tylko to jest jakieś nieporozumienie z ceną
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To by musiały być do corsy albo pandy Za 300 to jak za darmo skoro nowe kosztują 5 stów no to Pucek gdzie ty taką cenę widziałeś do mojego kosztują 720 z einbacha też się nad tymi springami zastanawiałem ale są do sedana to pewnie do mojego się nie nadają Diman, już Ci zaoszczędziłem stówkę, a jak poszukasz lepiej to zaoszczędzisz więcej Eibach -
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin:
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 te są do mnie Sprężyny Eibach Pro-Kit: Audi A4 (kombi) :: RallyShop.pl cena zabija oo...i zaczyna sie od sprężyn...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dobra, dobra, nie bijcie ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- te są do mnie Sprężyny Eibach Pro-Kit: Audi A4 (kombi) :: RallyShop.pl cena zabija Chłopie, na takie drobne Cię nie stać nie że nie stac tylko to jest jakieś nieporozumienie z ceną Ciężko strasznie z dobrymi używkami, mi kiedyś się udało i za 350zł wyrwałem prawie nówki, czasami się coś znajdzie, co nowe to nowe ale czasami są ładne używki
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin: choćby mieli my zębami pluć musi polegnąć
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed: oczywiście takie drogie
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin: choćby mieli my zębami pluć musi polegnąć Już wiem o kim mowa A wygląda mi na spokojnego faceta... chyba nic nam nie zrobi ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Zacznie to wyglądać...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Diman SPRĘŻYNY OBNIŻAJĄCE EIBACH AUDI A4 KOMBI B7 8ED (3181230093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Diman najpierw koła letni załóz a nie na zimowych 17" jezdzisz
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin: choćby mieli my zębami pluć musi polegnąć Już wiem o kim mowa A wygląda mi na spokojnego faceta... chyba nic nam nie zrobi ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Zacznie to wyglądać... może i tak ale przedni zderzak wtedy już całkiem mi odleci jak się moja karnie
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin: choćby mieli my zębami pluć musi polegnąć Już wiem o kim mowa A wygląda mi na spokojnego faceta... chyba nic nam nie zrobi Też odniosłem takie wrażenie :grin:
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Diman najpierw koła letni załóz a nie na zimowych 17" jezdzisz :polew::polew::polew::polew: ...Maniek Ciebie też to się tyczy!! :polew:
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 szkoda mi na jakieś sprężyny kasy ze mnie taki rezacz, że hoho:decayed:oczywiście takie drogie Diman najpierw koła letni załóz a nie na zimowych 17" jezdzisz żadnych większych nie będzie już na tych się nie da jeździć
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Diman SPRĘŻYNY OBNIŻAJĄCE EIBACH AUDI A4 KOMBI B7 8ED (3181230093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mówiłem że się da! i 2 stówki w kieszeni
Polko_V Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi no masz ...wyebane:polew: i ja i Mateusz też ... A on mały nie jest :polew::polew::polew: ale we trzech damy radę :grin::grin::grin::grin::grin: choćby mieli my zębami pluć musi polegnąć Już wiem o kim mowa A wygląda mi na spokojnego faceta... chyba nic nam nie zrobi ... Cicha woda brzegi rwie Nie wiesz nawet, jak i gdzie Nie zdążysz nawet zabezpieczyć się Bo nie zna nikt metody by się ustrzec cichej wody... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi