Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie mam 2 tyś zł :decayed:

A co Ty tylko koła chciałeś odkupić :shock3:

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko jedno :grin::polew:

Opublikowano
:polew: alkoholik :decayed:
Opublikowano
TVN turbo - RS4 B7 :kox:

Rs4 porownywane z cayenem... ciekawe porownanie... fajnie miec 5akie dylematy podczas kupna auta...:whistling:

Opublikowano

Kupowales tylko GT5 czy wieksze zakupy czyli konsola i gra????

Opublikowano

ładne ale chyba w moim przypadku jednak 2 drzwiowe auto odpada, Lenka chce siostre albo braciszka hehe

Opublikowano
  • Autor

ładne ale chyba w moim przypadku jednak 2 drzwiowe auto odpada, Lenka chce siostre albo braciszka hehe

sugerujesz że mam przyjechać ?

Opublikowano
:hi: wszystkim

widzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować :decayed:

auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew::polew:

a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2

Kiedy mogę podjechać zobaczyć jak przepaliłeś lakier na B8 :decayed:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

:hi:

Opublikowano
:hi: wszystkim

widzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować :decayed:

auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew::polew:

a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2

Kiedy mogę podjechać zobaczyć jak przepaliłeś lakier na B8 :decayed:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

:hi:

Jak odmaluje auto...:grin:

Zart...:whistling:

Opublikowano

Tylko GT5 bo to dla siostrzeńca chciałem bo nie miał żadnych wyścigów na PS-a. Ale powiem Ci że k**wa robią robotę :slina: chyba sobie PS-a też zapodam :decayed:

Opublikowano

:shock3:

Tylko GT5 bo to dla siostrzeńca chciałem bo nie miał żadnych wyścigów na PS-a. Ale powiem Ci że k**wa robią robotę :slina: chyba sobie PS-a też zapodam :decayed:

Noo cenowo teraz mozna fajnie wyrwac ps3 bo jeszcze troche i premiera ps4..:naughty:

Opublikowano

No własnie się zastanawiałem czy skusić się na PS3 czy poczekać już na PS4 :naughty:

Opublikowano

Cena PS4 bedzie pewnie ponad 2 tys. a lista tytulow startowych jest biedna na dzien dzisiejszy...:whistling:

---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

31 Maja premiera Grida 2 na ps3...:naughty: a z plotek wynika ze GT 6 bedzie wydane na ps3 i ps4 wiec ja bym bral na dzien dzisiejszy ps3

Opublikowano

A widzisz jak GT6 ma być i na to i na to to chyba faktycznie warto brać PS3

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Z drugiej strony czy opłaca mi się wywalić 1000 zł na PS-a i 2 gry... to były by najdroższe gry w moim życiu a ja nie jestem fanem Playa to nie wiem czy jest sens

Opublikowano
nie mam 2 tyś zł :decayed:

A co Ty tylko koła chciałeś odkupić :shock3:

---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

:decayed:

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A ja nie wiem czy ma sens kupować konsolę na lato, moim zdaniem konsola nadaje się na długie zimowe wieczory.

Opublikowano

Idę na bilard

Nie bijcie się tutaj :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.