miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Ten wykres serii to czysta seria czy ten niby program co był wgrany czysta seria - tyle że ponoć zdrowa [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:15_________________________________________________Labedzki - nie dawaj im się przejechać, jak raz dałem i jeszcze w garażu mi się z klocków kopciło
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ten wykres serii to czysta seria czy ten niby program co był wgrany czysta seria - tyle że ponoć zdrowa [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:15_________________________________________________Labedzki - nie dawaj im się przejechać, jak raz dałem i jeszcze w garażu mi się z klocków kopciło i ty przeciwko nam bez paniki przecież M@rka nie będzie
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nie no ja nie piję, a jak ostanio Krisu stawiał to piwka mu zostało a zostało, powinniśmy zrobić grilla! ale jak już to tam na strefie, tam gdzie ruszaliśmy, fajny asfalt, pooglądać też można i się pościgać bo nasza stała miejscówka koło Areny obstawiam że baaardzo zarosło trawą hehhehe ale my Miro, pisaliśmy że Ty się dasz przejechać tam jakieś 110 ps to nie jedzie :>
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ten wykres serii to czysta seria czy ten niby program co był wgrany czysta seria - tyle że ponoć zdrowa No to faktycznie bardzo "zdrowa" ta seria
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 łooo ile ludzi siedzi w tym wątku caała elyta :>
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 na dodatek na hamowni byłą temp. 32 stopnie co troszke ujemnie wpływa na sam wynim na papierku (Gregor pewnie wie oczym piszę )
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Guru czy ty pytales moze co z tym ogloszeniem dla mnie? O kur*a zapomniałem sorki zaraz zapytam
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 łooo ile ludzi siedzi w tym wątku caała elyta :> Z czego 3 piszą a reszta nadrabia tyły :polew:
Gracjan Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jeszcze 12 stron :gwizdanie: Bo się słabo przykładasz
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 czyli jeżeli była tak wysoka temperatura to wynik jest zaniżony, czym zimniej tym wynik powinien być dokładniejszy, tak na moje oko, bo zimą auto zbiera się bardziej
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony No to teraz pójdzie szybciutko :polew:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 jutro o 7.00 lecę do KR więc sobie na spokojnie sprawdzę jak się furka w trasie sprawuje. I sprawdzę jak to spala przy okazji
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 czyli jeżeli była tak wysoka temperatura to wynik jest zaniżony, czym zimniej tym wynik powinien być dokładniejszy, tak na moje oko, bo zimą auto zbiera się bardziej Bo jest powietrze "bogatsze" (gęstsze)
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony nie tak do końca - różnie to bywa - esa nie jest zła
Gracjan Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony No to teraz pójdzie szybciutko :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony nie tak do końca - różnie to bywa - esa nie jest zła Tak a ty jak zwykle masz takiego starego powolnego parcha co :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Dobry wieczór Miron eSa z Katowic spokojnie by była wciągnięta Tam jest seria tylko wydech ma zrobiony No to teraz pójdzie szybciutko :polew:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 czyli jeżeli była tak wysoka temperatura to wynik jest zaniżony, czym zimniej tym wynik powinien być dokładniejszy, tak na moje oko, bo zimą auto zbiera się bardziej dokładnie - czym chłodnie tym dokładniejszy/lepszy wynik - taki upał jak dzisiaj to nie są dobre warunki na hamowanie autka - tymbardziej jestem zadowolony z wyniku
Rekomendowane odpowiedzi