Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: siema

auto oddane do warsztatu, bo nie mam kuwa czasu ani chęci robić tego magla, 7 stówek regeneracja z robocizną i gwarancja na rok, to chyba nie dużo?

q***a ktoś mi jebnął w lewy tylny rant zderzaka i spier*** :facepalm:

Typowa mentalność.....współczuję

Spoko, mi ktoś obił przedni błotnik, lekko bo lekko, ale kolejna szkoda, a winowajcy nie ma, jak to u nas bywa:facepalm:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

a co do obić to u mnie dwa zderzaki, dwoje drzwi - przednie i tylne wszystko obite i poniszczone przez kogoś .uj wi kogo więc nie macie tak źle :kwasny::whistling:

Opublikowano

a co do obić to u mnie dwa zderzaki, dwoje drzwi - przednie i tylne wszystko obite i poniszczone przez kogoś .uj wi kogo więc nie macie tak źle :kwasny::whistling:

Aż się odechciewa rezania, dbasz, myjesz, przychodzisz do auta a tu nowa rysa, tu wgniotka :facepalm:

Opublikowano

Się podniecacie, już dawno odpuściłem temat, nie warto się martwić tylko lać i jeździć, teraz sobie pomyśl że kupujesz nowe auto za 400 tyś i po roku czasu masz pełno odprysków na masce i zderzaku, jakieś szlify parkingowe i tym podobne, to jest dopiero wkurw :decayed:

Odnośnie magla, wymieniłem na nowy, TRW, 1100 zł z gwarancją 2 lata, zamontowałem sam, wolałem nowy bo u ojca regenerowane padały jak muchy :thumbdown:

Opublikowano

Elo! :hi:

Opublikowano

Cześć Nimiec :decayed:

Opublikowano
Się podniecacie, już dawno odpuściłem temat, nie warto się martwić tylko lać i jeździć, teraz sobie pomyśl że kupujesz nowe auto za 400 tyś i po roku czasu masz pełno odprysków na masce i zderzaku, jakieś szlify parkingowe i tym podobne, to jest dopiero wkurw :decayed:

Odnośnie magla, wymieniłem na nowy, TRW, 1100 zł z gwarancją 2 lata, zamontowałem sam, wolałem nowy bo u ojca regenerowane padały jak muchy :thumbdown:

Mam rok gwarancji, jak po roku będzie się coś działo to o tym pomyślę, póki co nie mam 1100 żeby od razu wywalić na nowy magiel

Opublikowano

Mam rok gwarancji, jak po roku będzie się coś działo to o tym pomyślę, póki co nie mam 1100 żeby od razu wywalić na nowy magiel

Najważniejsze żeby montaż przeprowadziła firma od której bierzesz regenerowany magiel:wink:

Opublikowano

Dlatego wykupuje się pełne AC i na takich szkodach zarabia :decayed:

Opublikowano

chyba będe musiał nick'a zmienić :decayed::decayed:

Opublikowano

Kiedy wracasz?

Opublikowano

Kiedy wracasz?

w piątek musze byc w domu, bo w weekend na wesele sie wybieram :wink:

Jak da rade, to przy okazji i na spota się załapie :wink:

Opublikowano

Najważniejsze żeby montaż przeprowadziła firma od której bierzesz regenerowany magiel:wink:

Dlatego też dałem im to zamontować, mam tylko nadzieje, że wszystko będzie ok, pierwszy raz zostawiam auto u nieznajomego mechanika i trzęsą mi się galoty :grin:

Opublikowano
q***a ktoś mi jebnął w lewy tylny rant zderzaka i spier*** :facepalm:
no...czysty obcurvieniec:facepalm:
oo...i szwab się pojawił:decayed::hi:

Dlatego też dałem im to zamontować, mam tylko nadzieje, że wszystko będzie ok, pierwszy raz zostawiam auto u nieznajomego mechanika i trzęsą mi się galoty :grin:

łoo...mnie też by się trzęsły...:blink:
Opublikowano
oo...i szwab się pojawił:decayed::hi:

:baseball::decayed:

Opublikowano

Aż się odechciewa rezania, dbasz, myjesz, przychodzisz do auta a tu nowa rysa, tu wgniotka :facepalm:

Pewnego czasu jakiś zje...ny dzieciak chodził u mnie po ulicy i urywał lusterka w każdym aucie.W jedna noc prawe w druga lewe...:facepalm:

A sąsiad w Mazdzie 6 rano miał tylna wycieraczką wykręconą o 180 stopni...:facepalm:

Uroki stawiania na ulicy auta:decayed:

Opublikowano

dlatego wolę płacić 100 miesięcznie (teraz 150) za murowany garaż i spać spokojnie, a i miejsce do rezania jak znalazł bo kanał i elektryka jest, przez pierwszy miesiąc po kupnie auta stawałem pod blokiem i budził mnie byle szmer, taka dzielnica :thumbdown::decayed:

Opublikowano

Pewnego czasu jakiś zje...ny dzieciak chodził u mnie po ulicy i urywał lusterka w każdym aucie.W jedna noc prawe w druga lewe...:facepalm:

A sąsiad w Mazdzie 6 rano miał tylna wycieraczką wykręconą o 180 stopni...:facepalm:

Uroki stawiania na ulicy auta:decayed:

Ja bym mu łapy upierdolił....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.