miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Krolu wpadaj fordem - przynajmniej będzie gdzie posiedzieć
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 dobra Pucek zamawiamy nowe nalepki na fury o treści : "www.a4-klub.pl spoty Śląskie Loża Szyderców" :polew:
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman to pijak erotoman kupił piwo i mu się zachciało :polew: oj biedna Kaśka
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 dobra Pucek zamawiamy nowe nalepki na fury o treści : "www.a4-klub.pl spoty Śląskie Loża Szyderców" :polew: Szydercy, żebym ja Wam tu zaraz po rajtach nie pijechał
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo ale chyba dzisiaj spamował na eu, bo tutaj jakoś cicho siedzi transit to extra, przywieź jakiś dywanik, będzie jak znalazł na piknik na stefie noo i nie każda morda pasuje do forda :> Dywan mam non stop a na eu juz nie pisze.. ( w sumie to 3 posty napisalem tam... ) ale jeszcze są działy które postów nie naliczają
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 no i jeszcze tylko 10 stron i beer jutro się leje :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________ja będę prezesem loży szyderców
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 to co ludziska - może jutro jakiś większy zlocik nam się uda zorganizować Powiedz to Dimanowi :polew: Faktycznie coś słabo dzisiaj
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No co ponad godzina i marne 6 stron ale zrobimy z siebie dziś pośmiewisko że nie umiemy pisać
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 no i jeszcze tylko 10 stron i beer jutro się leje :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________ja będę prezesem loży szyderców coś słyszałem że Diman organizuje lane
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ciekawe czy się dzisiaj umył obstawiam że zostawił to sobie na jutro żeby na spociku pachnieć
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo ale chyba dzisiaj spamował na eu, bo tutaj jakoś cicho siedzi transit to extra, przywieź jakiś dywanik, będzie jak znalazł na piknik na stefie noo i nie każda morda pasuje do forda :> Dywan mam non stop a na eu juz nie pisze.. ( w sumie to 3 posty napisalem tam... ) ale jeszcze są działy które postów nie naliczają Ehh nie zagladam juz na eu... teraz tylko na forum tranzita
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 to co ludziska - może jutro jakiś większy zlocik nam się uda zorganizować Powiedz to Dimanowi :polew: Faktycznie coś słabo dzisiaj Diman teraz jest zajęty kupił piwo i ............
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo ale chyba dzisiaj spamował na eu, bo tutaj jakoś cicho siedzi transit to extra, przywieź jakiś dywanik, będzie jak znalazł na piknik na stefie noo i nie każda morda pasuje do forda :> Dywan mam non stop a na eu juz nie pisze.. ( w sumie to 3 posty napisalem tam... ) ale jeszcze są działy które postów nie naliczają Ehh nie zagladam juz na eu... teraz tylko na forum tranzita :polew: I się wydało
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hheheheh noo a w wiadomościach coś mówili że organizuje też kiełbaski i grille na jurtro, królu to tak nie formalnie ma mu to przywieść tranzitem
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 to co ludziska - może jutro jakiś większy zlocik nam się uda zorganizować Powiedz to Dimanowi :polew: Faktycznie coś słabo dzisiaj Diman teraz jest zajęty kupił piwo i ............ TObie się tez coś chyba chce a zone boli glowa... ze tak ciagle na 1 temat schodzisz ???
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ciekawe czy się dzisiaj umył obstawiam że zostawił to sobie na jutro żeby na spociku pachnieć po się umyje w machoczku (knurowianie wiedzą o co chodzi) to taki staw w knurowie
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 to co ludziska - może jutro jakiś większy zlocik nam się uda zorganizować Powiedz to Dimanowi :polew: Faktycznie coś słabo dzisiaj Diman teraz jest zajęty kupił piwo i ............ TObie się tez coś chyba chce a zone boli glowa... ze tak ciagle na 1 temat schodzisz ??? :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 hheheheh noo a w wiadomościach coś mówili że organizuje też kiełbaski i grille na jurtro, królu to tak nie formalnie ma mu to przywieść tranzitem tak tak - Diman coś wspominał że jak on będzie stawiał to taka imprezy z tego wyjdzie że długo pamiętać będziemy - aż mi głupio jutro bez garnituru przyjechać
Rekomendowane odpowiedzi