Mario22 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Byłem, wróciłem, była stara więc nie patrzyłem za to w poczekalni kręciło się parę młodych fajnych mamusiek Krople, żel i ciemne okulary, na zator będę jak nowy No widzisz ... ale mas nauczke... z tym nie ma zartow ... ja mam szlifowanie spawanie dziennie w pracy i juz serio czuje respekt bo pare glupich wypadkow mielismy ... sam bylem 3 razy u okulisty ... teraz juz bhp i to podwojnie ... nie ma zartow. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Byłem, wróciłem, była stara więc nie patrzyłem za to w poczekalni kręciło się parę młodych fajnych mamusiek Krople, żel i ciemne okulary, na zator będę jak nowy No widzisz ... ale mas nauczke... z tym nie ma zartow ... ja mam szlifowanie spawanie dziennie w pracy i juz serio czuje respekt bo pare glupich wypadkow mielismy ... sam bylem 3 razy u okulisty ... teraz juz bhp i to podwojnie ... nie ma zartow. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 No życie, nie raz już wyciągałem coś z oka ale nigdy to nie siedziało aż tak, a jak się okazało to był odprysk ze spawarki Od razu dzisiaj wziąłem sobie z kopalni okularki
Mario22 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Byłem, wróciłem, była stara więc nie patrzyłem za to w poczekalni kręciło się parę młodych fajnych mamusiek Krople, żel i ciemne okulary, na zator będę jak nowy No widzisz ... ale mas nauczke... z tym nie ma zartow ... ja mam szlifowanie spawanie dziennie w pracy i juz serio czuje respekt bo pare glupich wypadkow mielismy ... sam bylem 3 razy u okulisty ... teraz juz bhp i to podwojnie ... nie ma zartow. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 No życie, nie raz już wyciągałem coś z oka ale nigdy to nie siedziało aż tak, a jak się okazało to był odprysk ze spawarki Od razu dzisiaj wziąłem sobie z kopalni okularki A noo... a se wyobraz to samo yno kawalek tarczy do ciecia ... bleeee :eek: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Arturoo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Byłem, wróciłem, była stara więc nie patrzyłem za to w poczekalni kręciło się parę młodych fajnych mamusiek Krople, żel i ciemne okulary, na zator będę jak nowy No widzisz ... ale mas nauczke... z tym nie ma zartow ... ja mam szlifowanie spawanie dziennie w pracy i juz serio czuje respekt bo pare glupich wypadkow mielismy ... sam bylem 3 razy u okulisty ... teraz juz bhp i to podwojnie ... nie ma zartow. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 No życie, nie raz już wyciągałem coś z oka ale nigdy to nie siedziało aż tak, a jak się okazało to był odprysk ze spawarki Od razu dzisiaj wziąłem sobie z kopalni okularki A noo... a se wyobraz to samo yno kawalek tarczy do ciecia ... bleeee :eek: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 mam gdzieś takie ciekawe foty
SebaMC Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Byłem, wróciłem, była stara więc nie patrzyłem za to w poczekalni kręciło się parę młodych fajnych mamusiek Krople, żel i ciemne okulary, na zator będę jak nowy No widzisz ... ale mas nauczke... z tym nie ma zartow ... ja mam szlifowanie spawanie dziennie w pracy i juz serio czuje respekt bo pare glupich wypadkow mielismy ... sam bylem 3 razy u okulisty ... teraz juz bhp i to podwojnie ... nie ma zartow. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 No życie, nie raz już wyciągałem coś z oka ale nigdy to nie siedziało aż tak, a jak się okazało to był odprysk ze spawarki Od razu dzisiaj wziąłem sobie z kopalni okularki A noo... a se wyobraz to samo yno kawalek tarczy do ciecia ... bleeee :eek: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 mam gdzieś takie ciekawe foty Okularki to podstawa, ja co prawda nie miałem jeszcze (odpukać) żadnych opiłków itp w oku, ale raz przy szlifowaniu spory kawałek metalu poleciał i uderzył mi tuż obok oka i od tamtej pory okulary to podstawa. Wszystkie wahacze wymienione na Febi, mam nadzieje, że się nie rozpierdolą po miesiącu Dolny przedni wahacz był pęknięty na drążku (obudowa się rozwaliła i trzpień w środku skakałdo góry i na dół), aż cud, że się to nie rozdupcyło teraz pora na hample przód + tył, ale patrząc na pogodę to w tym tydniu raczej tego nie ogarnę.
horny devil Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak skończysz to wpadnij do mnie mam lewy dół do wymiany i prawą góre przy okazji wrzuć springi i tylne hample na dokładkę
SebaMC Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak skończysz to wpadnij do mnie mam lewy dół do wymiany i prawą góre przy okazji wrzuć springi i tylne hample na dokładkę Po Zatorze spoko, już mam opcykane wszystkie wahacze, także 15 minut i gotowe
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Horny, a Ty to już też porażka, ogarnij się i pakuj ten zawias
tomaszstn Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 A Pucek je*ie wszystkich jak leci Strach się bać
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 A Pucek je*ie wszystkich jak leci Strach się bać Bo już był taki jeden który przez 2 lata zakładał zawias i nie mógł się wyrobić Trzeba jakoś ludzi motywować
egon47 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak skończysz to wpadnij do mnie mam lewy dół do wymiany i prawą góre przy okazji wrzuć springi i tylne hample na dokładkę Rezacz z Ciebie niejest
SebaMC Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 [/color] A Pucek je*ie wszystkich jak leci Strach się bać Bo już był taki jeden który przez 2 lata zakładał zawias i nie mógł się wyrobić Trzeba jakoś ludzi motywować Trzeba trzeba
horny devil Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Horny, a Ty to już też porażka, ogarnij się i pakuj ten zawias U mnie garaż trzeba rezerwować z miesięcznym wyprzedzeniem. Jedyna opcja dostępu to jak ojciec ma nockę i warunek że bracik nie wstawi wcześniej swojej wanny
SebaMC Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Horny, a Ty to już też porażka, ogarnij się i pakuj ten zawias U mnie garaż trzeba rezerwować z miesięcznym wyprzedzeniem. Jedyna opcja dostępu to jak ojciec ma nockę i warunek że bracik nie wstawi wcześniej swojej wanny To nie wymówka, teraz jest cieplutko, tylko znaleźć jakieś zacisze pod drzewkiem, czteropak i można rezać, do zawiechy kanał jest niepotrzebny
tomaszstn Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dokładnie, jednemu to nawet na spocie sprężyny wymieniałem
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 A Pucek je*ie wszystkich jak leci Strach się bać i baaardzo dobrze...Pucuś...yebej ich, niech się młodzież uczy i motywuje do działania:decayed:---------- Post dopisany at 02:15 ---------- Poprzedni post napisany at 02:14 ----------
Rekomendowane odpowiedzi