Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem wylicytowalem takie same lampy jak on ma i dalem przykladowe zdjecie i sie zastanawiam czy jechac jutro po nie :decayed:

Wszyscy Ci dzisiaj powiedzieli co masz zrobić...:whistling:

geby wiekszej niebedzie na razie a dekory czerwone zostaja:decayed:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

chyba ze chodzi co o to zeby jechac po nie i jak bedzie okej to je brac:decayed:

Pertol te auto, kup sie moplik :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po co ja sie 6lat temu logowalem na tym forum :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ----------

dobra zdupiam bo jutro mnie trasa czeka :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dużo osób się żegna a Ty zaczynasz "życie" na forum :smiley:

Opublikowano

dużo osób się żegna a Ty zaczynasz "życie" na forum :smiley:

z fuchy wróciłem dopiero :zemdlal:

i tak zasiadłem się przywitać

Opublikowano

łooo..no to współczuje:kwasny:

Opublikowano
łooo..no to współczuje:kwasny:

luzik sam się pisałem nikt mnie nie zmuszał :wink:

Opublikowano

aa...no chyba, że tak :smiley:, ale co nie znaczy żeś nie jest wyyebany jak "kóń po westernie":grin::wink:

Opublikowano
aa...no chyba, że tak :smiley:, ale co nie znaczy żeś nie jest wyyebany jak "kóń po westernie":grin::wink:

no niestety tak

idę spać bo jutro od nowa :facepalm::decayed::hi:

Opublikowano

ja też spadam dobranoc:hi:

Opublikowano

Siema Zagłębiaki :hi:

Stacjonuje obecnie w Zabrzu (wiem , przepraszam ze jeszcze nie byłem na spocie , obiecuje poprawe) i c**j mnie strzela jak mam w piatek wracac na chate przez Kato , Bedzini dalej na Czewe bo wszystko tam stoi. ?Jest jakas inna droga , ktora mozna szybciej przeleciec i wbic sie przed Czewą jakos albo za ?? Moge nadłozyć 50-80km ale najwazniejsze zebym nie stał w korkach. Jak ktos wie to niech sie odezwie na PW. Z góry dziekuje.

PS. Miron jaki ty k**wa siwy jestes :grin::kox:

Opublikowano

Stacjonuje obecnie w Zabrzu (wiem , przepraszam ze jeszcze nie byłem na spocie , obiecuje poprawe) i c**j mnie strzela jak mam w piatek wracac na chate przez Kato , Bedzini dalej na Czewe bo wszystko tam stoi. ?Jest jakas inna droga , ktora mozna szybciej przeleciec i wbic sie przed Czewą jakos albo za ?? Moge nadłozyć 50-80km ale najwazniejsze zebym nie stał w korkach. Jak ktos wie to niech sie odezwie na PW. Z góry dziekuje.

Moskal TY stary flecie :decayed: Jest wbijasz na autobahne A1 w gliwicach lecisz do siewierza za siewierzem wbijasz na droge dwupasmowa ktora prowadzi do czestochowy :wink:

Opublikowano

Moskal TY stary flecie :decayed: Jest wbijasz na autobahne A1 w gliwicach lecisz do siewierza za siewierzem wbijasz na droge dwupasmowa ktora prowadzi do czestochowy :wink:

Tylko nie "stary flecie" pantoflarzu :naughty:

BTW w Siewierzu wbije sie na ta dwupasmowke do Czewy , ktora bym normalnie leciał gdybym jechał przez Kato/Bedzin , tak ??

Opublikowano

Tylko nie "stary flecie" pantoflarzu :naughty:

BTW w Siewierzu wbije sie na ta dwupasmowke do Czewy , ktora bym normalnie leciał gdybym jechał przez Kato/Bedzin , tak ??

dokladnie :decayed:

---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ----------

wpisz w google maps gliwice w-wa i zobaczysz trase:wink:

Opublikowano

juz lukalem , dzieki. Za tydzien , dwa wpadne Was odwiedzic :wink:

Opublikowano

na zlota bys przyjechal w piatek do gliwic :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe ma się kolorek co :decayed:

wpadaj na zlota bo tak na co dzień to nie ma z kim pogadać - widzisz ta cała zgraja ślązaków to jakoś na audi nazbierali i pokupowali ale żeby w tygodniu z 15zł na solarium przeznaczyć to już nie - i weź no potem pojedź z takimi do większego miasta :grin:

Moskal co do drogi to tak jak pisał Egon - w Zabrzu wlatujesz na A1 i mijasz wszystkie większe miasta - wylatujesz na 2 pasach na Czewe i dalej już wiesz

Ps. i koniecznie daj znać wcześniej jakieś 2 dni że wpadniesz na zlota to się postaram żeby się ta hołota przynajmniej trochę opaliła na Twoje odwiedziny albo przynajmniej do fryzjera poszła

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

Ps. Moskal do której w tygodniu pracujesz ?

Opublikowano

:hi: siema, Miron ja CI dam hołotę ! toż to elYta :grin:

Horny dzięki za pomoc i towarzystwo, nie musiałem VAGować, wystarczyło, że wyjechałem z garażu na prostą i samo zniknęło :decayed::drinks:

Opublikowano
na zlota bys przyjechal w piatek do gliwic :decayed:

a piatki własnie to ja zjezdzam na chate :kwasny:

hehe ma się kolorek co :decayed:

Ps. Moskal do której w tygodniu pracujesz ?

Stary ja też juz siwy jak gołąbek :grin:

W tygodniu tak pracuje 17-18 , zalezy. Budowe mam w Zabrzu na Zaborzu zaraz przy DTS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.