Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka :hi:

Ale fioletowy pojechał z wypowiedzią :doh:

Moskal, nie było jeszcze okazji się poznać, ale powiem tak, wszyscy tu są normalni,

prawie :grin:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

Moskal, nie było jeszcze okazji się poznać, ale powiem tak, wszyscy tu są normalni,

Część znam ze zlotów wiec wiem :wink::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Część znam ze zlotów wiec wiem :wink::naughty::naughty::naughty:

Ale to tylko ta fioletowa część, a to nie jest obiektywne :decayed:

Opublikowano
:hi: siema, Miron ja CI dam hołotę ! toż to elYta :grin:

Horny dzięki za pomoc i towarzystwo, nie musiałem VAGować, wystarczyło, że wyjechałem z garażu na prostą i samo zniknęło :decayed::drinks:

To super. U mnie pierścienie z abs zeszły lekko ze starych tarcz i jeszcze lzej weszły na nowe. Dosłownie ręką je wcisnąłem i w miarę luźno się obracają na tarczy :facepalm:

Wszystkie łożyska nabite zaciski i jarzma rozruszane odmalowane przejechałem 10km abs piszczy a piasty gorące. Po prostu ręce opadają :facepalm::doh::doh:

Górne mocowanie amora nie puściło i chyba sprzedam wszystko z moim padłem włącznie :jerk:

Opublikowano
:hi: siema, Miron ja CI dam hołotę ! toż to elYta :grin:

Horny dzięki za pomoc i towarzystwo, nie musiałem VAGować, wystarczyło, że wyjechałem z garażu na prostą i samo zniknęło :decayed::drinks:

To super. U mnie pierścienie z abs zeszły lekko ze starych tarcz i jeszcze lzej weszły na nowe. Dosłownie ręką je wcisnąłem i w miarę luźno się obracają na tarczy :facepalm:

Wszystkie łożyska nabite zaciski i jarzma rozruszane odmalowane przejechałem 10km abs piszczy a piasty gorące. Po prostu ręce opadają :facepalm::doh::doh:

Górne mocowanie amora nie puściło i chyba sprzedam wszystko z moim padłem włącznie :jerk:

nie poddawaj się dasz radę nadejdą pogodne dni w robocie :wink::decayed:

Opublikowano

A mi się zaś abs zaświecił, a wcześniej było ok:facepalm: szkurwa niech mi ktoś powie, że audi jest dopracowane to tym audi przejade mu po głowie :facepalm::facepalm::facepalm: co za śculski faszysta wymyślił pierścienie abs na tarczach, no kuwa :facepalm:

Opublikowano
A mi się zaś abs zaświecił, a wcześniej było ok:facepalm: szkurwa niech mi ktoś powie, że audi jest dopracowane to tym audi przejade mu po głowie :facepalm::facepalm::facepalm: co za śculski faszysta wymyślił pierścienie abs na tarczach, no kuwa :facepalm:
Panie...jeśli Ty dostajesz (kupisz) auto od byle jakiego buraka, co tylko lał i na wszystko miał wyyebane, bo " ja objadę" niech inny się martwi, to niestety tak potem jest:whistling:. Ja...odpukać...nie mam żadnych problemów, że np. nie umiem czegoś odkręcić itd:wink:. A abs Ci świecił tylko dlatego, że albo obklupałeś troszku rdzy z tego pierścionka, albo ruszyłeś czujnik i nie ma wymaganej odległości:wink:. Wiem, bo jak u siebie zawsze coś robię z hamulcami czy to w Polo czy w a4, to zawsze albo obklupię rdzę i wyczyszczę czujnik, albo go wciągamaby nie uszkodzić i na nowo wkładam i za pomocą np Vaga wiem który jest "nie halo" i ustawiam:wink:

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Opublikowano

Ja pierścienie wyczyściłem do żywego :D

Opublikowano
Ja pierścienie wyczyściłem do żywego :D

dokładnie...jak ruszysz "rudą" na pierścieniach, to "ni ma chooja we wsi", aby Ci dobrze działał abs:wink:. Abo zostawiasz jak jest, albo do żywca:wink:

Opublikowano
Opublikowano

dzień dobry :hi:

...widzę że fota się udała :thumbup1: (krolu co się stało z twoim czołem) :polew::polew::polew:

Opublikowano
Opublikowano
dzień dobry :hi:

...widzę że fota się udała :thumbup1: (krolu co się stało z twoim czołem) :polew::polew::polew:

...oczy mu niżej opadły:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.