Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

O proszę jakie tłumy :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka Gracjan :hi:

Opublikowano

:bry: znowu jedna stronka powitań hehe ale Was suszy a tu jeszcze troche do 700 strony :gwizdanie:

Ja tam mogę sie zadeklarować że postawie na 700 albo na 800 zależy od Pucka, no a napewno postawie jak mi się córa urodzi pod koniec sierpnia lub we wrześniu :>

Opublikowano
:hi: w kolejnym dniu szukania felunku :)
Opublikowano

:bry:

a ja dopiero wstałem :decayed:

felunek który pokazał Gregory fajny ale NIE do B7...tam musi być fela z klasą! :naughty:

jedno jest pewne, Miron w piątek dalej będzie na starych alumach :decayed: no chyba że... :gwizdanie:

tak jak wspomniałem, będę teraz tylko przez te 2 tygodnie na spotach, potem zmiany i tak wogule to pracuję już 5 dni w tygodniu :decayed: więc Majki, zobaczymy w przyszłym tygodniu, jak będziemy blisko tych 700 to wypijemy :decayed:

bo ja spamer Pucek WAM nie pomogę... :polew: wytężona praca na mieszkaniu :disgust:

Opublikowano

ma ktoś sprawdzone dojście do używek opon w dobrej cenie ?

Opublikowano

jaki rozmiar?

Opublikowano

:bry:

a ja dopiero wstałem :decayed:

felunek który pokazał Gregory fajny ale NIE do B7...tam musi być fela z klasą! :naughty:

jedno jest pewne, Miron w piątek dalej będzie na starych alumach :decayed: no chyba że... :gwizdanie:

tak jak wspomniałem, będę teraz tylko przez te 2 tygodnie na spotach, potem zmiany i tak wogule to pracuję już 5 dni w tygodniu :decayed: więc Majki, zobaczymy w przyszłym tygodniu, jak będziemy blisko tych 700 to wypijemy :decayed:

bo ja spamer Pucek WAM nie pomogę... :polew: wytężona praca na mieszkaniu :disgust:

:decayed: w piątek będę na :mysli::decayed: raczej starych :wink4:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 12:28_________________________________________________

jaki rozmiar?

235/35/19

Opublikowano

postaram się do wieczora dowiedzieć, ale nie obiecuję, wiem że tam gdzie ja kupiłem takie miał, ale nigdy takim się nie przyglądałem :decayed:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 12:30_________________________________________________tak wogule jak sprawy z b6?

Opublikowano

stoi w garażu :) narazie bez zmian, niby kumpel coś tam załatwia

Opublikowano

to jakoś długo skoro ma wszystkie papiery i miał załatwiać od poniedziałku...

gorzej jak się okaże że jeszcze sobie postoi w garażu, ale Miron jedno słowo że wystarczy Ci te 30 tyś i jest moje :naughty:

Opublikowano

Pucek już Ci mówiłem że niema problemu - jako 1 rata 30 tyś jest dla mnie wystarczające :)

Opublikowano

nie kuś nie kuś Mirek :naughty:

to by były, dwie albo i trzy mega raty :polew:

Opublikowano

właśnie dzwonił kumpel - chyba w sobote będzie odbierać moje B6 ;( :)

Opublikowano

a jednak ;(

ta moja się już ucieszyła bo jak widziała jak kombinuje to aż się bała... :polew:

cóż, żeby tylko dobrze się z nią obchodził :disgust:

to on teraz te swoje padło będzie sprzedawał? ciekawe jaką da cenę...