Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kuzyn na kawe wczoraj do mnie wpadł z warszawy te V8 ryczało przeokrutnie http://imageshack.us/a/img826/7782/4tt2.jpg http://imageshack.us/a/img203/8877/fx2e.jpghttp://imageshack.us/a/img849/6879/ozv9.jpg Co to za ulep Auto dopiero co kupil wczoraj w niemczech i wracajac wstapił na chwilke do mnie smieszna kase za nia dał i auto troche do dopieszczenia :decayed: Z tyłu RS z przodu sline co to w końcu jest ....ulep
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie
egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kuzyn na kawe wczoraj do mnie wpadł z warszawy te V8 ryczało przeokrutnie http://imageshack.us/a/img826/7782/4tt2.jpg http://imageshack.us/a/img203/8877/fx2e.jpghttp://imageshack.us/a/img849/6879/ozv9.jpg Co to za ulep Auto dopiero co kupil wczoraj w niemczech i wracajac wstapił na chwilke do mnie smieszna kase za nia dał i auto troche do dopieszczenia :decayed: Z tyłu RS z przodu sline co to w końcu jest Z przodu tez RS tylko znaczek z S-line kogos fantazja poniosla w niemczech bo znaczki S-line na RSa naklejał
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie skopiowałem sobie tego posta na maila....kiedyś go wkleję
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Nie no nie chodzi o to, muszę być na tej kolędzie bo księżulek musi mi ogarnąć papierki na ślub Najgorsze jest to że jestem na samym końcu i znowu przyjdą koło 21:facepalm: Arturze, ja nie będę papuciem
diman Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Dokładnie a zmieścimy się na pewno bo mam boxa na dachu
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zresztą, na Knurowie grasują złodzieje
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Nie no nie chodzi o to, muszę być na tej kolędzie bo księżulek musi mi ogarnąć papierki na ślub Najgorsze jest to że jestem na samym końcu i znowu przyjdą koło 21:facepalm: Arturze, ja nie będę papuciem Szkoda
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pucek kiedy w końcu wpadniesz na jakiegoś zlota - mam mały drobiazg dla Ciebie
diman Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zresztą, na Knurowie grasują złodzieje Jakoś mojego prawie s-lina nie chcą
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pucek kiedy w końcu wpadniesz na jakiegoś zlota - mam mały drobiazg dla Ciebie No to spotkajmy się w kato
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pucek kiedy w końcu wpadniesz na jakiegoś zlota - mam mały drobiazg dla Ciebie W piątek będę, muszę pilnować tych leniów tynkarzy Masz jakiś pozostały fant do mojego jeżdżącego wehikułu?
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Nie no nie chodzi o to, muszę być na tej kolędzie bo księżulek musi mi ogarnąć papierki na ślub Najgorsze jest to że jestem na samym końcu i znowu przyjdą koło 21:facepalm: Arturze, ja nie będę papuciem :whistling: aha :grin: pożyjemy Zresztą, na Knurowie grasują złodzieje szukają sedanów
egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Nie no nie chodzi o to, muszę być na tej kolędzie bo księżulek musi mi ogarnąć papierki na ślub Najgorsze jest to że jestem na samym końcu i znowu przyjdą koło 21:facepalm: Arturze, ja nie będę papuciem Bo juz jestes laciem Nawet na Gliwice nie przyjezdzasz juz
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pucek kiedy w końcu wpadniesz na jakiegoś zlota - mam mały drobiazg dla Ciebie W piątek będę, muszę pilnować tych leniów tynkarzy Masz jakiś pozostały fant do mojego jeżdżącego wehikułu? prawie - coś sentymentalnego
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie zapominajcie Koledzy że Egon od niedawna jest w związku Małżeńskim Ps. Nie jadę bo mam kolędę Ps.2 Szkoda mi gnoju Ps.3 Nie chce mi sie Podjedź do Knurowa i tam zostawisz auto Nie no nie chodzi o to, muszę być na tej kolędzie bo księżulek musi mi ogarnąć papierki na ślub Najgorsze jest to że jestem na samym końcu i znowu przyjdą koło 21:facepalm: Arturze, ja nie będę papuciem Bo juz jestes laciem Nawet na Gliwice nie przyjezdzasz juz Chciałbym Ci przyznać rację, ale niestety nie mogę ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- Pucek kiedy w końcu wpadniesz na jakiegoś zlota - mam mały drobiazg dla Ciebie W piątek będę, muszę pilnować tych leniów tynkarzy Masz jakiś pozostały fant do mojego jeżdżącego wehikułu? prawie - coś sentymentalnego Gorzoła ze Szwajcarii
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dotyczącego furki A to nie wiem, raczej nie zgadnę Może uda mi się dzisiaj pojechać na te Katowice, ale na bank jestem w piątek bo muszę ściągnąć haracz od Nimca
Rekomendowane odpowiedzi