tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Podpisy osły pozmieniać... spoty już na Arenie są Ja Ci dam osły Po drugie co będzie jak będzie w piątek 5C i deszcz?
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 on tu jest nowy to tego nie ogarnia....a Ty??........na klubowicza starujesz i nie wiesz ,że na kawę do środka się idzie do KFC ??? !!!! ....ehh....po tyłach żeś Panie
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan:
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Majkel...ja jeszcze w robo.....zadzwonie jutro do Cia
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Majkel...ja jeszcze w robo.....zadzwonie jutro do Cia noł problem Dzisiaj paczka od Dev'a przyszła więc mamy zielone światło żeby działać
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: Bedziesz rezał mody nisko budrzetowe:grin: bo siedząc tu na nie wiela bedzie:grin:
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: Nareszcie!
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: Bedziesz rezał mody nisko budrzetowe:grin: bo siedząc tu na nie wiela bedzie:grin: Eeee tam... jakoś to będzie - większość gratów leży w pokoju i czeka na swoją kolej Bele na tankowanie kasa będzie i na tego kebsa roz w tygodniu :grin: ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: Nareszcie! Jeszcze to do mnie nie dociera... ciekawe jak to jest robić po 8-10h/ dzień... Pucek, jak ta paczka dojdzie (o ile w ogóle dojdzie) to będą mi dzwonić
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W ten hu*** dzień :hi: Co zaś narzekosz??? Haribo Ci na pocieszenie przywiozłem te co chciałeś...
horny devil Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W ten hu*** dzień :hi: Co zaś narzekosz??? Haribo Ci na pocieszenie przywiozłem te co chciałeś... Uwierz mi że dzisiejszego dnia nawet ta tona czy 1,5 Haribo nie przebije Po dniu jak dziś zmienia się nastawienie do życia
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 on tu jest nowy to tego nie ogarnia....a Ty??........nie wiesz ,że na kawę do środka się idzie do KFC ??? !!!! ....ehh....po tyłach żeś Panie Za zimno jeszcze jest
Marcin6 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Po dniu jak dziś zmienia się nastawienie do życia Zus dopiero jutro się płaci, spokojnie :grin:
tomaszstn Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: No to widzimy się w piątek, rozumiem
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W ten hu*** dzień :hi: Co zaś narzekosz??? Haribo Ci na pocieszenie przywiozłem te co chciałeś... Uwierz mi że dzisiejszego dnia nawet ta tona czy 1,5 Haribo nie przebije Po dniu jak dziś zmienia się nastawienie do życia hola hola Panie... 4 paczki chciałeś a to raptem ciut ponad kilo, więc nie wyskakuj mi tu z tonami pisz co się stało, zaradzimy wspólnie - w końcu jesteśmy jak jedna wielka rodzina
horny devil Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Po dniu jak dziś zmienia się nastawienie do życia Zus dopiero jutro się płaci, spokojnie :grin: taaa i do 20 skarbówka już sobie zakodowałem te daty
Majkel Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: No to widzimy się w piątek, rozumiem Będę będę... ale dopiero na 19.00
horny devil Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema siema!!! ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Siema Pany! Siema Kiedy w Polsce? Od pół godziny w domu Panie... już chyba na stałe, od poniedziałku zaczynam nową robote w Rybniku i w końcu będe miał czas na rezanie swojego parcha :banan: No to widzimy się w piątek, rozumiem Będę będę... ale dopiero na 19.00 Jo tyż bedą. Więc nie zapomniej
Rekomendowane odpowiedzi