miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja dziś będę i majki będzie w forum
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ooo aż tak Wam się podobało ostatnio ? Taka fajowa miesjcówka była ? raczej ciężko będzie ją zaadoptować jako stałe miejsce spotów - na jakieś pojedyncze imprezy jak najbardziej Miron, myślę że na sezon zimowy możemy to uzgodnić z właścicielem, a w razie czego na kebsa jest rzut beretem jakby co Dzisiaj też będę, Szef mówi że Forum no to Forum Sam jestem zaskoczony że aż tak się spodobało ale miło to słyszeć
Multis Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ooo aż tak Wam się podobało ostatnio ? Taka fajowa miesjcówka była ? raczej ciężko będzie ją zaadoptować jako stałe miejsce spotów - na jakieś pojedyncze imprezy jak najbardziej Miron, myślę że na sezon zimowy możemy to uzgodnić z właścicielem, a w razie czego na kebsa jest rzut beretem jakby co Dzisiaj też będę, Szef mówi że Forum no to Forum Sam jestem zaskoczony że aż tak się spodobało ale miło to słyszeć To gdzie w koncu???
secio84 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja będę kolo 19 na forum naciepane z GT-I9195
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przyjeżdżajcie, sporo osób będzie Ja będę po 19.00
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tychy idą na [emoji481] Nie bądźcie mientkie faje ...po spocie se skoczycie na browca
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tychy idą na Ucho przyjeżdżaj, ja też będę z lekkim opóźnieniem
secio84 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja jedzie. ..... naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki również ...krótko acz treściwie
Rekomendowane odpowiedzi