Mario22 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Po co ci tutorial... To dziecinnie proste i 30 sekund roboty Powered by LG G3s Edytowane 21 Marca 2015 przez Mario22
SebaMC Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Tylko moja ma trochę ciulaty rower, taka holenderka jakby i jakbyś nie założył to będzie koślawo myślałem, że jest na to jakiś patent...mało tego, przed chwilą zbierałem cały bagaj z hakiem i rowerami z drogi bo dopinana westfalia zawiodła i wyleciał z gniazda dobrze, że nie stało się to na autobanie tylko na osiedlowej drodze jak wracałem...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Siemanko Tylko moja ma trochę ciulaty rower, taka holenderka jakby i jakbyś nie założył to będzie koślawo myślałem, że jest na to jakiś patent...mało tego, przed chwilą zbierałem cały bagaj z hakiem i rowerami z drogi bo dopinana westfalia zawiodła i wyleciał z gniazda dobrze, że nie stało się to na autobanie tylko na osiedlowej drodze jak wracałem...To Ci się przydać może Dzięki Pany za BT
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Siemanko Tylko moja ma trochę ciulaty rower, taka holenderka jakby i jakbyś nie założył to będzie koślawo myślałem, że jest na to jakiś patent...mało tego, przed chwilą zbierałem cały bagaj z hakiem i rowerami z drogi bo dopinana westfalia zawiodła i wyleciał z gniazda dobrze, że nie stało się to na autobanie tylko na osiedlowej drodze jak wracałem... Dzięki Pany za BT A Ty co już się żegnasz ??
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Siemanko Tylko moja ma trochę ciulaty rower, taka holenderka jakby i jakbyś nie założył to będzie koślawo myślałem, że jest na to jakiś patent...mało tego, przed chwilą zbierałem cały bagaj z hakiem i rowerami z drogi bo dopinana westfalia zawiodła i wyleciał z gniazda dobrze, że nie stało się to na autobanie tylko na osiedlowej drodze jak wracałem... Dzięki Pany za BT A Ty co już się żegnasz ?? życie Może tępa picia nie wytrzymał pudło kombinuj dalej
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Może tępa picia nie wytrzymał ojjj...chłopku nie ma nikogo lepszego w piciu niż On... ...cytrynówki rzecz jasna
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Baśka mi tych filmików z baniakiem do dziś nie pokazała
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 ...nie no tego nie zapomnę do końca życia A może po prostu nie chce abyś nie popadł w "traumę"
SebaMC Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Siemanko Tylko moja ma trochę ciulaty rower, taka holenderka jakby i jakbyś nie założył to będzie koślawo myślałem, że jest na to jakiś patent...mało tego, przed chwilą zbierałem cały bagaj z hakiem i rowerami z drogi bo dopinana westfalia zawiodła i wyleciał z gniazda dobrze, że nie stało się to na autobanie tylko na osiedlowej drodze jak wracałem...ToCi się przydać może Dzięki Pany za BT Do czego może się przydać? dwa koła w moim prawie nowym rowerze do wyjebani i to tyle jeżeli chodzi o szkody
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 by "wyprofilować " coś odstającego co utrudniałoby układanie na klapie
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 ...na wieki wieków...
Multis Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) pochwalony Wysłane z taboreta G3 ...na wieki wieków... Wysłane z taboreta G3 Edytowane 22 Marca 2015 przez Multis
diman Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Aloha po BT Ale zaliczyłem dobry obiadek mniam
Rekomendowane odpowiedzi