Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Pucek czemu nie byłeś motora poświęcić... Ludu było mnóstwo ... Powered by LG G3s
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No i po nudnej sobocie...................
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 łaa...nie wiedziałem, ze A5 potrafi się w Lambo zamienić
oprych Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ciekawe ile zapłaciłeś gościowi aby udostępnił ci furę do foty
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ciekawe ile zapłaciłeś gościowi aby udostępnił ci furę do foty oddał mu A5
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No i po nudnej sobocie................... Jak taki typowy polak który widzi superauto pierwszy raz na żywo Pucek czemu nie byłeś motora poświęcić... Ludu było mnóstwo ... Powered by LG G3s Motor sprzedałem 2 lata temu przed rozpoczęciem budowy, a zresztą spałem po nocce, potem składałem komplet wypoczynkowy na taras a jeszcze potem orka na placu, roboty w ciul a czasu brak, dzisiaj jeszcze nocka
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Pucek a gdzie miałem stać jak koleś moim pojechał bo się chciał przejechać Ps. a w lambo cabrio wbrew pozorom jeszcze nie miałem możliwości siedzieć Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez miron78
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Pucek a gdzie miałem stać jak koleś moim pojechał bo się chciał przejechać Ps. a w lambo cabrio wbrew pozorom jeszcze nie miałem możliwości siedzieć Twoim? a co, szuka auta dla żony?
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 chciał sprawdzić jak się jedzie autem na wklesłych kołach
SebaMC Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mario, też byłem, ale tak wpół do 16, ludzi w chooj
egon47 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Audi rozkopane. Byl obejrzec auto blacharz i trzeba bedzie wyciac poprzeczke dachu, blachę wyprostować i wspawac inna poprzeczke dachu. Wypchanie nic nie da bo bedzie buła albo tzw "frugo" czyli blacha by sie zapadala i wracala. Pany, ktoryś wspominal że ma lewą przednią lampę przedliftową. Seba nie Ty ją miałeś? Ja miałem Valeo bo Bosch miał dymione szkła. Tomek ja mam valeo ale nie pamiętam czy lewą czy prawa zobaczę i ci dam znać
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 wybiera się ktoś może na Arenę do Gliwic na karuzele ze szkrabem bądź bez
Rekomendowane odpowiedzi