SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bry Nie hamowałem furmanki bo Miras mi to odradził ze względu na skrzynię... ale myślę że ciekawość mnie nie da żyć i na mahe do gliwic skoczę W każdym bądź razie nie spodziewałem sie że będzie tak dobrze Majki na ile Ci soft wszedł? [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 09:45_________________________________________________z Keżorem chciałbym się przyciąć bo +/- będziemy mieli to samo
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gregory , AFN ma 0,9Bar w serii a co do Krola auta , to myśle , że można sprawdzić jaki ma wsadzony sterownik , ale już sie wyjaśniło po Vinie że ma AFFa Somes, a co żeś wciepnął ? tylko te wtryski ??
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 wtryski, brak kata i dobre strojenie :gwizdanie: chciałbym sprawdzić bo inaczej nie zweryfikuje więc Keżor liczę że będziesz w piątek poza tym ciekawi mnie jak to się ma do 1.8t teraz...
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no to fajny zlocik sie szykuje - może na strefe wyskoczymy odrazu gdzieś o 18.30 a nie dopiero po 20.00
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no to fajny zlocik sie szykuje - może na strefe wyskoczymy odrazu gdzieś o 18.30 a nie dopiero po 20.00 tylko że ludzie sie zjeżdżają najczęściej do 19,30 :gwizdanie:strefa chętnie a ten kolega z tego B7 jednak nie przyjedzie , bo wyjeżdża teraz w czwartek
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 panowie takie szybkie pytanko: gdzie w rozsadnych pieniadzach i jakie kupic tarcze i klocki?
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 panowie takie szybkie pytanko: gdzie w rozsadnych pieniadzach i jakie kupic tarcze i klocki? z tego co wiem to najlepiej ATE , ale gdzie to nie wiem , ja musze kupić klocki do przodu to też robie rozeznanie
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Miron ja za strefą jestem jak najbardziej.. Możemy skoczyć najpierw na Arene a potem się przejedzie najwyżej
Guregoru Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam z rana I coś na dobry początek: http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_hidpseudo_xenon-t92749.0.html :polew: :polew:
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam z rana I coś na dobry początek: http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_hidpseudo_xenon-t92749.0.html :polew: :polew: fajny nerwusek
Guregoru Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 No się chłopak zdenerwował bo przecież to pytanie od Ykka było bardzo stresujące :polew:
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam Kto na kreske? prócz Mirka i Gregorego Ok koniec żartów... Spot w ten piątek jak zawsze na arenie? to raczej jedyny spocik na jakim będę się mógł w tym roku zjawić jeszcze więc proszę o dużą frekwencje Ja sie moge postawić z Tobą na kresce :gwizdanie: siemacie ty sie tak majkel nie napinaj z ta kreska bo ja cie objade :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 14:23_________________________________________________wy tam panowie nie szalejcie z tymi godzinami spotu bo tez bym poogladal jak sie scigacie a i moze ja sie z kims wystawie na kreske
MAJKI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam Kto na kreske? prócz Mirka i Gregorego Ok koniec żartów... Spot w ten piątek jak zawsze na arenie? to raczej jedyny spocik na jakim będę się mógł w tym roku zjawić jeszcze więc proszę o dużą frekwencje Ja sie moge postawić z Tobą na kresce :gwizdanie: siemacie ty sie tak majkel nie napinaj z ta kreska bo ja cie objade :polew: [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 14:23_________________________________________________wy tam panowie nie szalejcie z tymi godzinami spotu bo tez bym poogladal jak sie scigacie a i moze ja sie z kims wystawie na kreske Ja sie nie spinam Somes sie spiął że ze wszystkimi oprócz Gregorego i Mirona to mogę spróbować
diman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no to ja tez sie sprobuje nie ma co
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no to sie szykuje, a ja w tym tyg. w robocie do 20-tej ;(
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to wpadnij po 20tej pewnie i tak koło 20,30 pojadymy na strefe
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Diman a Ty dalej na serii jeździsz? Chętnie bym objechał jakieś b7 [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 17:36_________________________________________________widzę że muszę z pełnym bakiem paliwa przyjechać poza tym frekwencja tutaj
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 wszyscy zapracowani bo zbieraja dutki na modzenie
Pucek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 SoMeS nie kozacz, bo możesz dostać niezłe baty od niektórych a tak w ogóle to ja mogę się spróbować z Dimanem, bo reszty przeciwników nie mogę wyzwać do pojedynku, no chyba że jeszcze jakiś seryjny AFN albo z Tobą Arek... no, a u mnie sprawa wygląda tak, kasa w domu, dokładnie 18 tyś zł, teraz szybko sprzedaje auto i szukam i szukam, ale coraz bardziej się zastanawiam nad wyjazdem do DE u Nas w Polsce są same drogie, a szroty:/ właśnie wróciłem z Wodzisławia, była nawet fajna 1.9tdi Q ale cena 28 tyś no i zaniedbana jak niewiem, ogólnie padło nie możliwe!
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pucuś nie kozacze tylko składam propozycje po prostu I co się chwalisz ile masz pieniędzy? Ja bym tutaj nie kupował.. Lepiej skoczyć sobie do niemcowni lub Austrii z vagiem i przetrzepać kilka wózków a na pewno by się coś znalazło
Rekomendowane odpowiedzi