Pucek Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ja mam w ciul roboty na działce i przy tej pogodzie chyba nie dam rady się pojawić tylko musze te kilka godzin wykorzystać Wierz mi że mam więcej...
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ja mam w ciul roboty na działce i przy tej pogodzie chyba nie dam rady się pojawić tylko musze te kilka godzin wykorzystać Tospot na działce i koledzy pomogą haha[emoji12]
egon47 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 To co bierzemy kiełbaski i do Mirona na działkę lol
miron78 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 To co bierzemy kiełbaski i do Mirona na działkę lol za tydzień może już będzie stał kibelek więc będzie można grilować
Tomi_81 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ja dopiero co wróciłem do domu także zobaczę .. ale myślę że będę
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ja wlasnie pije browarka na dopiero co skoszonej trawie...
main Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 manieq i ja wpadniemy. chłopaki dajcie adres C.H. ARENA?
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Właśnie mi nad głową przeleciały3 paralotnie jedna obok drugiej ... Chyba też spota mają...
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Niema to jak kebab z czerwonym sosemZa mnie Kolega zjadł ??
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Ilu was było ? Bardzo fajny komentarz do ostatnich knurowskich wydarzeń... Trzeba zrozumieć jednych i drugich ... A trzeba przyznać że w dzień pogrzebu pokazali klase... Pomimo że były ekipy z całej polski czech słowacji i węgier... Mało tego były ekipy z cracovi razem z ekipą wisły kraków ... Ekipa legii jak i widzewa... Później lech i banik ostrawa... Zawiesili kosy i oddali hołd... https://youtu.be/Uyj2Z_cB3V8 Edytowane 8 Maja 2015 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi