Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

nie znam...wypolerowane...wyplakowane .....hmmmm handlarz ?

167k ? :D

Panie to je "...wersja S-line czyli jedna z najlepszych wersji, posiada full wyposażenie prócz nawigacji. " :grin:

Opublikowano

Nic mi nie szkodzi obejrzeć.Za drogie ale na miejscu :) .Chętnie sobie podebatuję z panem i wygląda na prywatnego a odpicowany jak u handlarza.Z silnika to można jeść. :decayed: .Uwielbiam takie coś :P

Opublikowano

:hi: Horny, poszukam ;)

mirek, szkoda czasu :P

Opublikowano

Opublikowano

Nie szkoda według mnie :) .Byłem i oglądałem ale bez miernika i mechanika.Niby tylko z przodu maska i ten grill.Koleś miłośnik większych motorów.Odpicowana ale rzekomo od święta jeżdżona.Na Co dzień jeździ Passkiem 2,8 w gazie :decayed: .W książce kod E4J :wink: .Luzak rozrządu nie zrobił przez rok.Jest wpis ze Szwajcarii na 120 bodaj.Tarcze z tyłu można jeździć ale zaczyna łapać.To potwierdzało by jeżdżenie od święta.Zapomniałem zapytać o olej a kartki nie ma.Szyby wszystkie ori.Normalne ślady użytkowania.Niby jakiś koleś z Łodzi też drąży temat.Na rozrząd by zszedł powiedzmy na 25 :) jakby po dokładnym sprawdzeniu było do brania.Ale teraz jeszcze opony letnie chociaż bo to co na zdjęciach zimówki są :facepalm: .I ja jeszcze lpg potrzebuję :kwasny: więc odpadam.Mój budżet to 25 ale do jeżdżenia już.Nie mogę i nie chcę więcej.Jak ktoś ma blisko i z takim budżetem i bez gazu to mślę można podjechać.Chłopak po 30 raczej bez cwaniactwa.Przewiozł mnie.Dla mnie szał ale mam porównanie tylko do mojego żółwia :decayed: .Nie wiem.Jakby nie ten gaz co mnie trzypa to pojechałbym z ekipą jeszcze raz i trzepał i negocjował.Nie widzi żadnych problemów. :D

Opublikowano

Panowie idzie jakoś sprawdzić auto co przyjechało z Austrii ? Posiadam nr tablic i vin.

Opublikowano

Historia z vinu....stan ;)

Koval ..puść mi kontakt do siebie na pw ;)

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Pierwsze co zobacz czy prosto stoi bo wymiana pneumatyki to grube koszta

IMG_20150513_150809.jpg
Tak wiem zaj**** że zaślepki radia nie pyrskłem :facepalm:

Opublikowano

sSzprejem pryskałeś? Ja robiłem czarnym szprejem tunel pod popielniczką i za długi to w połysku nie było ;)

Nowe opony założono, aż żal teraz sprzedawać :D

Opublikowano

Pany jadę w piątek oglądać te audi dla brata na co zwrócić uwagę szczególnie

http://olx.pl/oferta/audi-a6-allroad-kupiony-w-polskim-salonie-CID5-IDa27b5.html

Ty tak serio ?? Tip do 2,7 tak pasuje jak świni siodło ....pokazać Ci fakturę z byle naprawy ??

sSzprejem pryskałeś? Ja robiłem czarnym szprejem tunel pod popielniczką i za długi to w połysku nie było ;)

Nowe opony założono, aż żal teraz sprzedawać :D

Sprzedaj bez opon :naughty:
Opublikowano

Dajesz Artur może brata przekonam żeby nie bral automat

Opublikowano

Dajesz Artur może brata przekonam żeby nie bral automat

Zauważ że Stasiu szuka tego typu auta z takim silnikiem już kupę czasu i nic a to nic nie ma, tym bardziej nie za taką kasę, obstawiam że za max pół roku włoży w te auto drugie tyle albo i więcej :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.