Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Dobra .... .. żeberko wygrało losowanie Do domu byś pojechał na kolacje z rodziną a nie tylko te knajpy kebaby itd. ...[emoji1] jeszcze trocha i będziesz jak Geslerowa... [emoji12] Edytowane 15 Maja 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dobra .... .. żeberko wygrało losowanie Ja mam dzisiaj wolne i czekałem aż ktoś coś napisze ale widzę że stało się tradycją że nie ma spotów PS: mogłeś dzwonić to bym podjechał do Żor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tomek jak byś mojej roboty nie załatwił to bym był a tak po pracy musze do dziecka wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No taka pogoda to trza było porobić coś na działce jak jutro do roboty ... Tomek jak byś mojej roboty nie załatwił to bym był a tak po pracy musze do dziecka wracaćWkońcu żyjesz jak przeciętny kowalski a nie tylko mobile de i spoty ... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tomek jak byś mojej roboty nie załatwił to bym był a tak po pracy musze do dziecka wracać To co mam powiedzieć że ma być zwolniona czy jak, aby wszystko wróciło do normy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dzieje sie cos na Arenie ?? Czy nikt nie jechal ?? byłem 18:45-19:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Dzieje sie cos na Arenie ?? Czy nikt nie jechal ??byłem 18:45-19:30 Toś zaliczył mega spota jak ja kiedyś... [emoji12] a i tak miałeś lepiej bo czekałeś na świeżym powietrzu a ja na podziemnym... Edytowane 15 Maja 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 A od czego są telefony???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Chyba cisza ja z Bielska wracam teraz dopiero. Artur udało się innego manualna ogarnąć ? na razie nie Dobra .... .. żeberko wygrało losowanie Do domu byś pojechał na kolacje z rodziną a nie tylko te knajpy kebaby itd. ...[emoji1] jeszcze trocha i będziesz jak Geslerowa... [emoji12] ja w pracy znowu jestem.....to był przerywnik w drodze "do" Pijoki ruulez ....gdyby nie oni to bym na liczniku miał połowę przebiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 I w tej rurze z łóżkiem walisz fotki pourywanych kończyn itd ? Chyba nie bo byś to zakrwawił wszystko a drogie w ciul zabawki Ja noe lubie takich widoków ale ta technika medyczna jest ciekawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 zabawa tymi gratami jest lepsza niż jazda za Hammerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Ale to masz jeden aparatten na fotce to łóżko i ala rure ale to chyba nie łóżko bo za krótkie chyba że się rozsuwa Edytowane 15 Maja 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 taa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 I co to robi za fotki ? Prześwietlenia uszkodzonych kości itd. Czy np. Głowe moge w to wsadzić i sprawdzi mi co tam pod deklem sie dzieje ? Scanner somatom siemensa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 https://vimeo.com/127969378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nie działa link ale już sam szperam w sieci [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dzieje sie cos na Arenie ?? Czy nikt nie jechal ?? byłem 18:45-19:30 więc to Ty odjeżdżałeś a ja z mańkiem podjechaliśmy fajke wypaliłem i pojechaliśmy na żory z arturem żeberko zaliczyć :grin: Chyba cisza ja z Bielska wracam teraz dopiero. Artur udało się innego manualna ogarnąć ? na razie nie Dobra .... .. żeberko wygrało losowanie Do domu byś pojechał na kolacje z rodziną a nie tylko te knajpy kebaby itd. ...[emoji1] jeszcze trocha i będziesz jak Geslerowa... [emoji12] ja w pracy znowu jestem.....to był przerywnik w drodze "do" Pijoki ruulez ....gdyby nie oni to bym na liczniku miał połowę przebiegu w połowie lutego leżałem w tym. klimat jaki tam macie w pracy jest za***isty :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pozdro z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 I co to robi za fotki ? Prześwietlenia uszkodzonych kości itd. Czy np. Głowe moge w to wsadzić i sprawdzi mi co tam pod deklem sie dzieje ? Scanner somatom siemensa no jakbys wsadzil to bys sie mogl mocno zdziwic haha :-DWysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi