Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pucek za 20 tyś biore twojego sztrucla...
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pucek za 20 tyś biore twojego sztrucla... Dokładasz jeszcze 20 tyś i przyjeżdżaj
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 To ja to pitole... Avant nie w moim guście a już na pewno nie B7 ale za 20 tyś bym wzioł jak taka okazja cenowa ... [emoji1]
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 To ja to pitole... Avant nie w moim guście a już na pewno nie B7 ale za 20 tyś bym wzioł jak taka okazja cenowa ... [emoji1]Za tyle to B6
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pucek może zamiana? Za dopłatą oczywiście Synek, do Twojego to trzeba włożyć prawie 10 tysi żeby to jeździło
miron78 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Śliczniutka - ale Ty Pucek i bez Q ? ale też i stąd ta cena jak by to było 2.0 tfsi 211 + Q to pewnie od razu z 70 tyś zł by było najbardziej mi się podoba w tytule ogłoszenia : VOLL - a koło biegów pusto jak w Twoim B7 w bagażniku Chodzi mi po głowie zmiana na coś innego, wiem że kulawy ale zawsze można dołożyć, jak się chce B8 w Q to niestety ale trzeba mieć 55-65 tyś zł w zależności od silnika, tak tylko badam rynek Jak Dorota widzi że siedzę na mobile.de i się pyta co szukam a ja jej odpowiadam "tak tylko badam rynek" to wie że do kilku dni będzie mi robić kanapki na drogę do DE
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 A co masz dwie sztuki ? [emoji1] Nie, ale za 40 mogę sprzedać Śliczniutka - ale Ty Pucek i bez Q ? ale też i stąd ta cena jak by to było 2.0 tfsi 211 + Q to pewnie od razu z 70 tyś zł by było najbardziej mi się podoba w tytule ogłoszenia : VOLL - a koło biegów pusto jak w Twoim B7 w bagażniku Chodzi mi po głowie zmiana na coś innego, wiem że kulawy ale zawsze można dołożyć, jak się chce B8 w Q to niestety ale trzeba mieć 55-65 tyś zł w zależności od silnika, tak tylko badam rynek Jak Dorota widzi że siedzę na mobile.de i się pyta co szukam a ja jej odpowiadam "tak tylko badam rynek" to wie że do kilku dni będzie mi robić kanapki na drogę do DE Hahaha no nie dziwię się, jak wklejasz linki to już jest coś na rzeczy, teraz parę dni będzie cisza i potem się okaże że siedzisz w DE bo była mega okazja, tak jak zawsze Aaa jak by coś to mogę łyknąć Twojego białasa za 70 tysi, jak dorzucisz mi jeszcze jedną transzę
miron78 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 hehe Pucek tym razem to prawdziwe badanie rynku bo co jak co ale po 12 miesiącach to jeszcze fury nie sprzedawałem i sprzedawać nie mam zamiaru Na razie patrzę co A6/A7 mogą mieć żeby wiedzieć co przyszłościowo szukać - ale nie wcześniej niż za rok bo jak widać ceny kosmiczne jak na razie a jak kupować to albo fulla albo nic
pajda Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pucek może zamiana? Za dopłatą oczywiścieSynek, do Twojego to trzeba włożyć prawie 10 tysi żeby to jeździło A co ty chcesz tam za 10 robić? Jak jest igła
main Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Śliczniutka - ale Ty Pucek i bez Q ? ale też i stąd ta cena jak by to było 2.0 tfsi 211 + Q to pewnie od razu z 70 tyś zł by było najbardziej mi się podoba w tytule ogłoszenia : VOLL - a koło biegów pusto jak w Twoim B7 w bagażniku Chodzi mi po głowie zmiana na coś innego, wiem że kulawy ale zawsze można dołożyć, jak się chce B8 w Q to niestety ale trzeba mieć 55-65 tyś zł w zależności od silnika, tak tylko badam rynek Jak Dorota widzi że siedzę na mobile.de i się pyta co szukam a ja jej odpowiadam "tak tylko badam rynek" to wie że do kilku dni będzie mi robić kanapki na drogę do DE powinieneś się cieszyć, że Ci te kanapki jeszcze robi
miron78 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 robi bo nigdy nie wie gdzie wychodzę - z trasy zawsze dzwonię że okazja się trafiła
SebaMC Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 hehe Pucek tym razem to prawdziwe badanie rynku bo co jak co ale po 12 miesiącach to jeszcze fury nie sprzedawałem i sprzedawać nie mam zamiaru Na razie patrzę co A6/A7 mogą mieć żeby wiedzieć co przyszłościowo szukać - ale nie wcześniej niż za rok bo jak widać ceny kosmiczne jak na razie a jak kupować to albo fulla albo nic I później zero zabawy z takim...zero modów...
miron78 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Najlepiej było przy posiadaniu B7 i zakupie B8 Dorota - "Po co Ty znowu do tych niemiec jedziesz - po jakie znowu auto - cały czas gadasz że te co mamy to jest taki wypas że już nic innego nie potrzebujesz" Ja - "wiem, wiem - ale okazja jest - jadę po auto na handel" ............. i tym sposobem miałem B7 przez 18 miesięcy i sprzedałem Jadąc do PL B8 się w nim zakochałem, przywiozłem, zarejestrowałem, sprzedałem B7 później minęły jeszcze jakies 2 tygodnie, Dorota zaczęła się znowu do mnie odzywać i żyli długo i szczęśliwie (aż do kolejnej akcji z A5) :grin:
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pucek może zamiana? Za dopłatą oczywiścieSynek, do Twojego to trzeba włożyć prawie 10 tysi żeby to jeździło A co ty chcesz tam za 10 robić? Jak jest igła Czytam Katowickie i widziałem co pisałeś Zresztą jak mam brać b6 to tylko i wyłącznie od Flayera a wiem że chce sprzedać. Oj Miron Miron, 95% ludzi z tego forum marzy o takim A5 a Ty ciągle mało
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Za ile sprzedaje B6 ? 20 moge mu dać jak igła [emoji12]
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Za ile sprzedaje B6 ? 20 moge mu dać jak igła [emoji12] Okolice 40 tysi, tyle że 2.7BiT pod maską, nowy gwint i reszta zawiasu a na dodatek prawie 500 KM Do tego pakuję LPG i cisnę tak długo aż się rozleci Edytowane 26 Maja 2015 przez Pucek
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Za ile sprzedaje B6 ? 20 moge mu dać jak igła [emoji12]Okolice 40 tysi, tyle że 2.7BiT pod maską, nowy gwint i reszta zawiasu a na dodatek prawie 500 KM Do tego pakuję LPG i cisnę tak długo aż się rozleci Oglądałem teoretycznie ideał gdyby nie avant... No i cena nie na moje badanie rynku ...[emoji1]
Rekomendowane odpowiedzi