Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dlatego oglądałem lupo gti albo twingo rs... Lub megane rs coś co ma dusze a znaczek na klapie mi obojętny ... Ale B6 sedan dlamnie jest najładniejszym audi i też korciale francuza z francji to tylko wycieczka do paryża jest good a nie auto ja ci proponuje niemca , ma być mały hmmm ... to może BMW seria 1 i to jeszcze w M - pakiecie Chopek, ale On ma 20 tysi ale ojro [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji482]
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Mario nie kombinuje, Arturoo ma wtyki na policji, załatwi Ci adres gościa i jak mu dasz te 20K to może odsprzeda Ci to cacko latał by tym koło Ciebie w b7 jak komar koło kolana
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Śmiejcie się ... Ostatnio oglądałem polo 1.9 tdi 130 kuca... Za 16 tysi ... Do tego program i mega zapitalacz bez wyglądu i nienjeden by sie osrał...spod świateł a wyglądowo typowo seria polo 4 drzwi
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Mario, odpuść sobie żarcia, piwska, basenów i innych dobrodziejstw przez jeden miesiąc z zrobi się 25 tysi i kupisz coś ciekawszego
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Śmiejcie się ... Ostatnio oglądałem polo 1.9 tdi 130 kuca... Za 16 tysi ... Do tego program i mega zapitalacz bez wyglądu i nienjeden by sie osrał...spod świateł a wyglądowo typowo seria polo 4 drzwi ja pisałem serio o komarze...kilogramy to jest coś co zabija każde audi
H4mm3R Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Śmiejcie się ... Ostatnio oglądałem polo 1.9 tdi 130 kuca... Za 16 tysi ... Do tego program i mega zapitalacz bez wyglądu i nienjeden by sie osrał...spod świateł a wyglądowo typowo seria polo 4 drzwi ja pisałem serio o komarze...kilogramy to jest coś co zabija każde audi Już chyba miałeś kiedyś małe lekkie auto z wypożyczalni które nie jechało
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Tak serio Pucek to mi sie nie pali bo dopiero nismo mam rok i nowy gaz i to nie byle jaki więc zero spiny ale badam se rynek ... Dzis na poziomie 20 tysi za rok na poziomie 30 tysi i po lekku sie cos kupi bez spiny a Astra stoi i czeka na poważne trasy itd. Więc zero ciśnienia ... A astra to auto mojej więc ja moge sobie kupić co chce ... Nawet może być dwu osobowe cabrio ...[emoji12]
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ale miało 73 konie.... co tu porównywać ??
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 P.S. Fajnie sie tak bada rynek ... Taka zabawa w otomoto i mobile de haha ale miało 73 konie.... co tu porównywać ?? To faktycznie... Nawet w nismo mam 90 kuca Za 20 tysi to mozna kupić stare S3 w dobrym stanie ..
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 P.S. Fajnie sie tak bada rynek ... Taka zabawa w otomoto i mobile de haha ale miało 73 konie.... co tu porównywać ?? To faktycznie... Nawet w nismo mam 90 kucaZa 20 tysi to mozna kupić stare S3 w dobrym stanie .. ale paliło jak 2,5 ....dobra koniec badań rynku ..spadam zobaczyć co się wyrabia w sypialni
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Tak serio Pucek to mi sie nie pali bo dopiero nismo mam rok i nowy gaz i to nie byle jaki więc zero spiny ale badam se rynek ... Dzis na poziomie 20 tysi za rok na poziomie 30 tysi i po lekku sie cos kupi bez spiny a Astra stoi i czeka na poważne trasy itd. Więc zero ciśnienia ... A astra to auto mojej więc ja moge sobie kupić co chce ... Nawet może być dwu osobowe cabrio ...[emoji12] Na tą chwilę, brał bym takie coś: http://otomoto.pl/oferta/seat-ibiza-cupra-gtb2260-ID6y5yDF.html
H4mm3R Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ale miało 73 konie.... co tu porównywać ?? Tamto z foto ma 65... Mario chyba wiem czego szukasz... Porsche...
Arturoo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ale miało 73 konie.... co tu porównywać ?? Tamto z foto ma 65...Mario chyba wiem czego szukasz... Porsche... no albo nawet ..sam widzisz ,że nie było czym jechać
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ale miało 73 konie.... co tu porównywać ?? Tamto z foto ma 65... Mario chyba wiem czego szukasz... Porsche... Tak tak porsche za 20 tysi ... Za 20 tysi to można kupic audi bez q 2.0 tdi i jeszcze automat. .. Ale po co ? [emoji12] a nie jakieś porsche .. Tak serio Pucek to mi sie nie pali bo dopiero nismo mam rok i nowy gaz i to nie byle jaki więc zero spiny ale badam se rynek ... Dzis na poziomie 20 tysi za rok na poziomie 30 tysi i po lekku sie cos kupi bez spiny a Astra stoi i czeka na poważne trasy itd. Więc zero ciśnienia ... A astra to auto mojej więc ja moge sobie kupić co chce ... Nawet może być dwu osobowe cabrio ...[emoji12] Na tą chwilę, brał bym takie coś: http://otomoto.pl/oferta/seat-ibiza-cupra-gtb2260-ID6y5yDF.html No fajne ... Mocowo musi być miazga...
Rekomendowane odpowiedzi