Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Egon felgi budzą uczucia mieszane ... ale jak już turlasz te fele to robi się głębia i jest ok ale widać że wzór z typowego małego autka jakim jest SLK a nie do sedana B6 ale wyróżnia się .. jest fajnie .. i dekli nie ma sensu zmieniać na podróby z audi bo każdy wie że to mesio SLK... niech są Ori

Szkoda że graby nie przybiliśmy ale sam rozumiesz ... musiałem swoje pedałować ... ważne że dotarłeś i kebsa zaliczyłeś to do domu głodny nie wróciłeś ... :grin:

Edytowane przez Mario22
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za spocika, ja już w domciu, reszta jeszcze się spotuje :decayed:

Opublikowano

No to grubo ... Pyrsk ... Jutro wale na browara na Rybnik na jezioro zatoczyć tzw. "pętle'

Opublikowano

Dzięki za spocika, niestety kebab nie wypalił, a zaraz na nockę :)

Opublikowano

Jutro Mario wpadnij do sjz..pakujemy sie z kumplami i ode mnie na Karvine ,Bohumin wzdłuż Olzy lecimy rowerkami i powrót :naughty:

Opublikowano (edytowane)

Ile km ?? Ja na razie robie pompe i najlepiej mi się śmiga samemu ... 7 Czerwca mam premiere w maratonie ... niby tylko 23 km ale na pełnej kur... pętla start/meta od Muchowca i nie wiem jaki teren ... dlatego staram się robić kawałki po ok 20 km pod ten maraton ... dlatego jutro pętla rybnicka bo też wychodzi ok 36 km

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Nie wiem ...bedzie wiecej jak dycha ;)

Opublikowano

To ja bym dłużej autem jechał niż na rowerze haha i jeszcze zero browara bo autem a i na rowerze ... bez sensu .. :grin:

Opublikowano

Luknij na mape ;)

Opublikowano

:hi:

dzięki za spota - fajnie się szło w 7 osób po 7 browarów :grin:

Opublikowano

Siedmiu i jeden w kasku ... :grin:

Opublikowano

Siedmiu i jeden w kasku ... :grin:

Dziwnym trafem na kogo padło ?? [emoji14]olew:
Opublikowano

Haha no ciekawe ...

Opublikowano

:D

Życie :grin:

Pomyśl nad jutrem ;)

Opublikowano

Będe szczery ... Bliżej mam na rybnik i raciborskie lane .... Troche daleko do ciebie bo mam jeszcze jutro inne tematy do ogarniecia...

Opublikowano
:good::wink:
Opublikowano (edytowane)

Ale mam w planach w tym roku objechać jezioro żywieckie także można się kiedyś zgadać na jakiś trip ... Auto zostawiam w Zarzeczu przesiadam się na rower i wale pętle ... czekam tylko na odpowiednia pogode

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Opublikowano

Ale mam w planach w tym roku objechać jezioro żywieckie także można się kiedyś zgadać na jakiś trip ... Auto zostawiam w Zarzeczu przesiadam się na rower i wale pętle ... czekam tylko na odpowiednia pogode

Piszę się ;)....butla z tlenem do plecaka i ogień :grin:
Opublikowano

Piszę się ;)....butla z tlenem do plecaka i ogień :grin:

pamiętajcie o mnie :wink: