Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Firma PFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dokładnie, dość dobre, a ja już mam weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 a ja prawie - jeszcze klient dzisiaj, trzech jutro i finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja też jeszcze 6h iwolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha Teraz to nie wiem ,czy pisze Pucek ,czy Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha Teraz to nie wiem ,czy pisze Pucek ,czy Ania I jak tam byłeś na hamowni Panowie Tomi potrzebuje dystanse na dzisiaj minimum 5mm bo mu felga nie wchodzi na zacisk ma ktoś pożyczyć albo sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 mam tylko 20mm jak się nadają to mogę pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha Teraz to nie wiem ,czy pisze Pucek ,czy Ania I jak tam byłeś na hamowni Panowie Tomi potrzebuje dystanse na dzisiaj minimum 5mm bo mu felga nie wchodzi na zacisk ma ktoś pożyczyć albo sprzedać Kumpel ma albo 10 albo 15 mm...ale bez srub.Na wtorek przelozyli mi wizyte ...jakies auto zostalo od wczoraj i plany sie rypły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha ponoć jutro jakieś burze mają być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, spadam myć czarnucha ponoć jutro jakieś burze mają być Po wosku spłynie Dobra, spadam myć czarnucha Teraz to nie wiem ,czy pisze Pucek ,czy Ania I jak tam byłeś na hamowni Panowie Tomi potrzebuje dystanse na dzisiaj minimum 5mm bo mu felga nie wchodzi na zacisk ma ktoś pożyczyć albo sprzedać Jak nikt nie ma takiego dystansu to niech ciśnie do sklepów pseudo tuningowych i tam dostanie takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Morgen Jest rajzifiber ? Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja tam jakieś dystanse mam, dzwonić, podjechać, pożyczę 796-106-634 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Siema Dzięki za odzew było potrzebne na wczoraj, ale wyszły inne komplikacje i auta, i tak nie odebrałem także podziękował za odzew… A ja sobie już kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi