Polko_V Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Nie ma to jak być drugi dzień bez prądu Edytowane 9 Lipca 2015 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie ma to jak być drugi dzień bez prądu Zaprosisz Mario na pifko to pół dzielnicy będzie świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Lekko ... Puckowi bym prąd dostarczył lepiej niż Tauron w tej chwili... Edytowane 9 Lipca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Lekko ... Puckowi bym prąd dostarczył lepiej niż Tauron w tej chwili... I jutro wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Lekko ... Puckowi bym prąd dostarczył lepiej niż Tauron w tej chwili... I jutro wolne Wolne teraz nie wskazane bo nawet nie będziesz miał se gdzie fona podładować... [emoji12] [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam już jedną fazę, więc poszło w ruch 80 metrów przedłużaczy i nawet będzie ciepła woda do kąpieli, tv i lodówka działa więc nic więcej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No to lux ... Moja wiata garażowa dalej krzywa ... ale podparłem ją balami i pojechałem na rower haha[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam już jedną fazę, więc poszło w ruch 80 metrów przedłużaczy i nawet będzie ciepła woda do kąpieli, tv i lodówka działa więc nic więcej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Wysłane z mojego HTCSensation przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Siema z rana. Szykuje się dziś jakiś spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Hejka...ja nie wiem jeszcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 ja na 99% się wyrobie. o 17 mam pomiary a potem na zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi