H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 jutro ktoś coś????????????????????????? coś ty , ostatnio było 8 aut więc teraz maja miesiąc spokoju Chciał się PDC i soczewkami pochwalić a tu d*pa
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Pajda, a żebyś się nie zdziwił Ja też jutro będę
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 jutro ktoś coś????????????????????????? coś ty , ostatnio było 8 aut więc teraz maja miesiąc spokoju Chciał się PDC i soczewkami pochwalić a tu d*pa Cycu to jest h*j ......ale ogólnie to myślałem go na pace pod plandeką przywieźć by nie ubrudzić i pokazać po dzisiejszych zmaganiach... btw...zapach kokosowy tego płynu
pajda Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Pajda, a żebyś się nie zdziwił Ja też jutro będę czyli frekwencja taka jak zawsze 1 -2 osoby w porywach do 3
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Pajda, a żebyś się nie zdziwił Ja też jutro będę czyli frekwencja taka jak zawsze 1 -2 osoby w porywach do 3 Taka jak zawsze na Kato
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 jutro ktoś coś????????????????????????? coś ty , ostatnio było 8 aut więc teraz maja miesiąc spokoju Chciał się PDC i soczewkami pochwalić a tu d*pa Cycu to jest h*j ......ale ogólnie to myślałem go na pace pod plandeką przywieźć by nie ubrudzić i pokazać po dzisiejszych zmaganiach... btw...zapach kokosowy tego płynu W końcu pierwsza korekta lakieru w życiu
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) jutro ktoś coś????????????????????????? coś ty , ostatnio było 8 aut więc teraz maja miesiąc spokoju Chciał się PDC i soczewkami pochwalić a tu d*pa Cycu to jest h*j ......ale ogólnie to myślałem go na pace pod plandeką przywieźć by nie ubrudzić i pokazać po dzisiejszych zmaganiach... btw...zapach kokosowy tego płynu W końcu pierwsza korekta lakieru w życiu cieszę się ,że się cieszysz ...ale czy aż taki entuzjazm Tobie jako młodemu żonkisiowi się należy z powodu mojego auta ?? Edytowane 23 Lipca 2015 przez Arturoo
Polko_V Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak bd więcej niż 2-3 osoby to powinien być . No to Sebo...Pucek Ci to weźmie
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak bd więcej niż 2-3 osoby to powinien być . No to Sebo...Pucek Ci to weźmie jedziem razem ?
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Wpadac a nie gadać! Ostatnio nikt nie pisal a było sporo osób, Polko, filter juz mam w bagazniku:)
Polko_V Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak bd więcej niż 2-3 osoby to powinien być . No to Sebo...Pucek Ci to weźmie jedziem razem ? ...chcę żyć a ponadto pojadę chyba z Żonką Wpadac a nie gadać! Ostatnio nikt nie pisal a było sporo osób, Polko, filter juz mam w bagazniku:)wiem pisał mi
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 pod fonem jestem jutro...jak będzie spokój to melduję się
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 jutro ktoś coś????????????????????????? coś ty , ostatnio było 8 aut więc teraz maja miesiąc spokoju Chciał się PDC i soczewkami pochwalić a tu d*pa Cycu to jest h*j ......ale ogólnie to myślałem go na pace pod plandeką przywieźć by nie ubrudzić i pokazać po dzisiejszych zmaganiach... btw...zapach kokosowy tego płynu W końcu pierwsza korekta lakieru w życiu cieszę się ,że się cieszysz ...ale czy aż taki entuzjazm Tobie jako młodemu żonkisiowi się należy z powodu mojego auta ?? Ja czekam na żółte blachy
Arturoo Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Jak bd więcej niż 2-3 osoby to powinien być . No to Sebo...Pucek Ci to weźmie jedziem razem ? ...chcę żyć a ponadto pojadę chyba z Żonką to pojedziem razem Edytowane 23 Lipca 2015 przez Arturoo
Polko_V Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak bd więcej niż 2-3 osoby to powinien być . No to Sebo...Pucek Ci to weźmie jedziem razem ? ...chcę żyć a ponadto pojadę chyba z Żonką to pojedziem razem a właśnie jest MAŁY SZKOPUŁ...jak zdążę poskładać hebla
tomaszstn Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Panowie, jak będziecie jeździć po Rybniku, dalibyście radę załatwić coś takiego? http://allegro.pl/czujniki-parkowania-vertex-basic-buzer-czarne-i5321997517.html http://allegro.pl/czujniki-cofania-parkowania-buzer-buzzer-4-czujki-i5365701455.html PS: Pucek, tu chyba najbardziej ukłon w Twoją stronę
tomaszstn Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 W ten spotowy poranek Może koledzy z Katowic też wpadną dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi