Mario22 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) W knurowie slonko... Ide w kime i max o 24 wyjazd nach Jarosławiec. .. Udanego spotu... Rozpalcie wkońcu grilla a nie jak piz.. . Edytowane 24 Lipca 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Grill bedzie za tydzien jak Ciebie Mario nie bedzie:D
tomaszstn Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 No to kaj Wy są bo ja z Piotrem jesteśmy Artur u nas słonko
secio84 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja za 5 minut wyjezdzam naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Wyjezdzam z Mikolowa dzięki za szybkiego spota sorki ,że tak krótko...ale niestety -standardowo musiałem wracać do pracy
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzięki za spocisza, lux i mięsny jeż był pyszny, 7 aut na spocie, info specjalnie dla Pajdy
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być )
Sensei Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być ) Zapraszałem dziś na chrzciny noi troszkę zapiłem przy okazji i nie dało się jechać
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być ) Zapraszałem dziś na chrzciny noi troszkę zapiłem przy okazji i nie dało się jechać Na dniach pojawi się info co do fajnej imprezy z kajakami i noclegiem, ogarnij sobie wolny czas
Sensei Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) ogarnij sobie wolny czas cty moją żonę " a jedź w h*j i nie wracaj ... ehhehheheheh:) Gdzie organizujecie te imprezę ? Edytowane 24 Lipca 2015 przez SenseiAdik
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 ogarnij sobie wolny czas cty moją żonę " a jedź w h*j i nie wracaj ... ehhehheheheh:) Gdzie organizujecie te imprezę ? Okolice Rybnika/ Rybnickiej Kuźni, dasz radę
stanley Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być ) Zapraszałem dziś na chrzciny noi troszkę zapiłem przy okazji i nie dało się jechać Na dniach pojawi się info co do fajnej imprezy z kajakami i noclegiem, ogarnij sobie wolny czas może tym razem nie dostanę boi zamiast kompana do wiosłowania
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być ) Zapraszałem dziś na chrzciny noi troszkę zapiłem przy okazji i nie dało się jechać Na dniach pojawi się info co do fajnej imprezy z kajakami i noclegiem, ogarnij sobie wolny czas może tym razem nie dostanę boi zamiast kompana do wiosłowania Eee tam Baśkę weźmiesz, bo kto pojedzie autem w sobotę?
Sensei Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) dasz radę Nie umiem pływać Edytowane 24 Lipca 2015 przez SenseiAdik
stanley Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A już się wybierałem ... fuk zawsze coś A Ty to już nic nie obiecuj, bo i tak nie przyjedziesz (motywacja musi być ) Zapraszałem dziś na chrzciny noi troszkę zapiłem przy okazji i nie dało się jechać Na dniach pojawi się info co do fajnej imprezy z kajakami i noclegiem, ogarnij sobie wolny czas może tym razem nie dostanę boi zamiast kompana do wiosłowania Eee tam Baśkę weźmiesz, bo kto pojedzie autem w sobotę? pijesz - jedziesz
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 dasz radę Nie umiem pływać Tam jest wody po pas, ubaw na maksa i potem impreza na maksa
Rekomendowane odpowiedzi