Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

:hi: pochwalony

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano (edytowane)

Diman jak zdrówko?? :hi: :hi:
pomału wyciągają ze mnie ten syf, jeszcze trochę to potrwa ale zmierzają w dobrym kierunku :) Edytowane przez diman
Opublikowano

To dobrze ,że coś służbie zdrowia czasem wychodzi :):good:

:hi: z rana

Opublikowano

Diman jak zdrówko?? :hi: :hi:
pomału wyciągają ze mnie ten syf, jeszcze trochę to potrwa ale zmierzają w dobrym kierunku :)

:thumbup1:

Opublikowano

Panowie chciałem się podpytać czy ktoś może jakiś warsztat do lpg w okolicy poleci. Myślałem o Bostonie w SG ale nie słyszałem nic o tej instalacji którą tam robią jakieś Lovato... ktoś coś

Ale chcesz zalozyc ? Lovato to wloska instalacja

Ja po 10sierpnia zakladam staga w bytomiu ul. Gombrowicza 95 davanti.

Sprawdzony zaklad przez kilku znajomych i zakaldaja tylko brc i stag

Diman dziadku zdrowiej nam tam szybko ;)

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

Panowie chciałem się podpytać czy ktoś może jakiś warsztat do lpg w okolicy poleci. Myślałem o Bostonie w SG ale nie słyszałem nic o tej instalacji którą tam robią jakieś Lovato... ktoś coś

Ja polecam Boston Gliwice. Ogarniają 1.8T najwyższym modelem instalacji BRC. Do 240KM bez problemu starcza ( wg. Bostonu jest do 300 KM). U mnie bez problemu 15 tyś km już to śmiga. Rozmawiaj na ten temat z tomaszstn.Pozdro

Edytowane przez SebolA4
Opublikowano

Witam z rana :decayed:

Instalacje muszę założyć nowe auto noga ciężka....., do BRC jakoś przekonania nie mam ale też nie skreślam, dzwoniłem do tego Davanti-Bytom ale nie było z kim gadać bo gość od gazu na urlopie wraca po 10.08, pytałem się w Silesia Cars w Kato ciekawy zestaw zaproponowali trochę drożej ale termin połowa września.../ :facepalm:

Opublikowano

Chcesz mieć porządnie ? czy po partacku ?
Nie będę owijał w bawełnę, jest drogi ale naprawdę robi to porządnie, co ważne ściąga kolektor do wiercenia a nie jak inni "na szybko" na silniku wiercą, daje dłuugi okres gwarancji obejmujący wymiany/regulacje za darmo gdy coś się poknoci.
Zadzwoń do niego 605513355 lub 601472819
Lub jedz z nim pogadać Gliwice, Dworcowa 60.
Osobiście swojego wozu nie mam zagazowanego ale większość aut w firmie ( różnorakie silniki i modele) u Niego właśnie była zakładana instalacja oraz przeprowadzany serwis.

Wejdź na lpg-forum.pl popatrz na jego posty, na jego zdjęcia z instalacji, komentarze ludzi.
Np http://lpg-forum.pl/audi-a4-1-8t-bfb-120-kw-szymdi-t17842.html
http://lpg-forum.pl/audi-a6-c6-2-4-bdw-130-kw-szymdi-t16952.html

Opublikowano

Co do LPG, również miałem zakładaną instalację w Bostonie i do dziś auto jeździ bez awarii, najmocniejsza instalacja BRC, auto przejechało 75tyś, kumpel (Gregory) miał taką samą instalację przy mocy 260KM i jeździ do dziś :wink:

Opublikowano

Jest jeszcze fachura ze Zbrosławic, wioska jak nic ale robi samochody nawet +400km, ostatnio wklejał zagazowane AMG po 100k km na jego gazie... nie poleca BRC bo nie wszystko da się w nim ustawić, zakłada profi, tanio nie ma.

Opublikowano

Opublikowano

Aloha :hi: