horny devil Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Auto rozpakowane, 300km bezproblemowo ze zwiedzaniem w 4h No to psyt z Powidza ☺
pajda Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemanko Ja tu widzę ostry zastój forumowy wszyscy na wczasy powyjeżdżali czy co? jak zdrówko ? wakacjony jeszcze trwają ..co sie dziwić ? Tu akurat mają wakacje cały rok.
diman Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemanko Ja tu widzę ostry zastój forumowy wszyscy na wczasy powyjeżdżali czy co? jak zdrówko ? wakacjony jeszcze trwają ..co sie dziwić ? Że zdrowiem słabo jeszcze k**estwo nie odpuszcza trzeba czekać jeszcze
pajda Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemanko Ja tu widzę ostry zastój forumowy wszyscy na wczasy powyjeżdżali czy co? jak zdrówko ? wakacjony jeszcze trwają ..co sie dziwić ? Że zdrowiem słabo jeszcze k**estwo nie odpuszcza trzeba czekać jeszcze Az tak długo, to coś nie możliwe? Diagnoza jest dobra? Jest jakaś poprawa?
diman Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemanko Ja tu widzę ostry zastój forumowy wszyscy na wczasy powyjeżdżali czy co? jak zdrówko ? wakacjony jeszcze trwają ..co sie dziwić ? Że zdrowiem słabo jeszcze k**estwo nie odpuszcza trzeba czekać jeszcze Az tak długo, to coś nie możliwe? Diagnoza jest dobra? Jest jakaś poprawa? Poprawa jest cały czas tylko strasznie powoli to idzie jak czytałem na necie to leczenie jest od miesiąca do dwóch
tomaszstn Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A myślałem że coś dzisiaj będzie, wchodzę i poza kilkoma kapelutkami to cisza, w takim razie jadę do chaty
Mario22 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja też olałem temat bo nie było sensu a pogoda była idealna na rower...
main Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 dobry. pany jedzie ktoś dziś pod Auchana?
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 dobry. pany jedzie ktoś dziś pod Auchana? Na którą?
main Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 dobry. pany jedzie ktoś dziś pod Auchana? Na którą? zaczyna się o 14tej do 16tej. spot ogólny wszystkie marki
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 dobry. pany jedzie ktoś dziś pod Auchana? Na którą? zaczyna się o 14tej do 16tej. spot ogólny wszystkie marki A to odpadam, jak by to było wieczorem to jak najbardziej.
secio84 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ja zamierzam się wybrać kolo 14 może 15 naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi