Arturoo Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 jak się nie rypnie nic jutro to na kebsa bym wpadł....będzie ktoś jeszcze ?
miron78 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 ja jutro nie - robię do wieczora
pajda Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 jak się nie rypnie nic jutro to na kebsa bym wpadł....będzie ktoś jeszcze ? Chodzi już za mną od dawna, ale może być ciężko bo juz sie zacznie rajzifiber przed wyjazdem
tomaszstn Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 jak się nie rypnie nic jutro to na kebsa bym wpadł....będzie ktoś jeszcze ? Ja też bym wpadł PS: Jak tam moja sprawa? jak się nie rypnie nic jutro to na kebsa bym wpadł....będzie ktoś jeszcze ? Chodzi już za mną od dawna, ale może być ciężko bo juz sie zacznie rajzifiber przed wyjazdem Pajda, wpadaj do nas, bierz kolegów z Kato, zrobimy większego spota
Arturoo Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Tomku czekam cały czas na info...mają jakieś problemy z zaopatrzeniem...to już chyba 5 dzień
diman Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 jak się nie rypnie nic jutro to na kebsa bym wpadł....będzie ktoś jeszcze ? Chodzi już za mną od dawna, ale może być ciężko bo juz sie zacznie rajzifiber przed wyjazdem rajzyfiber odstaw na sobotę i wpadaj ja też się pojawię co by jeszcze kebsa opierniczyć przed wyjazdem ☺
Tomi_81 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dobry Ja odpadam pierwszy dzień do roboty po urlopie
Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Jak mnie nie ściągną do pracy to wpadnę na kebsa
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 No to meldować się kto będzie ja jak coś będę krótko po 19 bo muszę poczekać na moją aż mnie zmieni
tomaszstn Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja też mógłbym być, ciekawe czy ktoś jeszcze
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Nie zalamujcie mnie smaka na kebsa mam
secio84 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Panowie jak by kto chciał mam do sprzedania coś takiego :-) info na pw naciepane z GT-I9195
horny devil Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Ja będę Robotę właśnie skończyłem na dziś i idę się showeringować
Rekomendowane odpowiedzi