horny devil Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Załóż se firmę mówili A o 6 trza wstać
PrzemoS4 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Kto jezdzi czarna b8 w kombiku na rotorach? wczoraj w knurowie na koziełka widzialem ok 13;00
pajda Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Pewnie osiekTez tak myślę, jak z tylu lampy z polifta to na bank on.
miron78 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Kto jezdzi czarna b8 w kombiku na rotorach? wczoraj w knurowie na koziełka widzialem ok 13;00 mój szwagier - czarna w chromie - 3.0tdi + soft dziś byłem oglądać i dość dużo przejechałem tą sztuką http://otomoto.pl/oferta/bmw-x5-krajowy-bezwypadkowy-zadbany-ID4p9IxO.html byłem ciekaw jak sie tym śmiga i jak sie to zachowuje na drodze bo na Q7 wszyscy narzekają I muszę przyznać że te 60 min jazdy mi wystarczy żeby kategorycznie już za takimi autami się nie rozglądać Najmocniejszy 3.0 diesel a autko dość słabo się zbierało wypas średni i ogólnie dość nudno w środku - zawsze mi się x5 po 2010 bardzo podobało i podoba zewnętrznie nadal ale jednak audi jest dużo bardziej cieszącym autkiem ................ sprawdzamy rynek dalej był lex - ciekawe auto ale za nic bym się nie zamienił - dziś pierwszy raz w życiu jechałem dużym suwem - ale na niego też bym się nie zamienił Edytowane 17 Września 2015 przez miron78
Pucek Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Psychol i tyle tutaj ma do napisania
PrzemoS4 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Mój jeden z szefów ma nowa a8 4.2tdi 350km i mialem okazje zrobic tym autem trasę 700km samemu...po powrocie do domu byłem w ogólnym szoku i pod wrażeniem tej a8..... Z drugiej strony znów miałem okazje jeździć kiedys Q7 4,2tdi zrobionym na 450km ale przy tej mocy i wadze auto zachowywało sie jak czołg ...a spalanie On- chyba ze 16-20l.... W zależności od stylu jazdy... W porównaniu do nowej a8 która pali w granicach 7-9l Mi na trasie przy ostrym traktowaniu spaliła 9,2l.....
Rekomendowane odpowiedzi