egon47 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Widzę ze gruby był zlot w piątek szkoda ze mnie nie było. Miron koła juz przymierzales
Pucek Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 witam po imprezie........................a raczej po samobójstwie bo inaczej się tego nie da nazwać w domu byłem w sobotę o 10.00 rano i łeb to jeszcze teraz mnie npierdala połowy z imprezy nie pamiętam kluczy z biura nie mam a żeby dojść do siebie to soboty mi zabrakło ..................ale chyba jazda była niezła z tego co piszecie Ps. a spanie w aucie nie jest wcale takie złe Pucek dzięki za transport A w aucie nie spałem dlatego że byłem naebany tylko chciałem być bliżej nowych kół Wiedziałem że będziesz spał ostatecznie w aucie, a to wszystko żeby Dorota nie oglądała Twoich zwłok Ps. Czyli nie pamiętasz pewnie tego co i z kim robiłeś w klubie... Widzę ze gruby był zlot w piątek szkoda ze mnie nie było. Miron koła juz przymierzales Nie mów że wymieniałeś przegub do godziny 3 w nocy - a mogłeś być...
egon47 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 O 19 byłem już gotowy tylko ze w czasie wymieniania były już % później kumple wpadli i się przeciąglo do 24:D
Arturoo Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Siemka...jasne...jasne.... Guru dzięki za dzisiejsze dopołudniowe spotkanko i strzelanie
Tomi_81 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki za przedpołudnie Guru jak coś to się piszemy na następne
Guregoru Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Nie ma za co Ludzi było sporo także jak tylko będziemy mieli trochę luzu z naszymi treningami to na pewno jeszcze coś takiego zorganizujemy Ps. Mam nadzieję że się podobało Wszyscy żyją to najważniejsze nikt nie ma dodatkowych dziur w ciele
miron78 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 witam po imprezie........................a raczej po samobójstwie bo inaczej się tego nie da nazwać w domu byłem w sobotę o 10.00 rano i łeb to jeszcze teraz mnie npierdala połowy z imprezy nie pamiętam kluczy z biura nie mam a żeby dojść do siebie to soboty mi zabrakło ..................ale chyba jazda była niezła z tego co piszecie Ps. a spanie w aucie nie jest wcale takie złe Pucek dzięki za transport A w aucie nie spałem dlatego że byłem naebany tylko chciałem być bliżej nowych kół Wiedziałem że będziesz spał ostatecznie w aucie, a to wszystko żeby Dorota nie oglądała Twoich zwłok Ps. Czyli nie pamiętasz pewnie tego co i z kim robiłeś w klubie... Widzę ze gruby był zlot w piątek szkoda ze mnie nie było. Miron koła juz przymierzales Nie mów że wymieniałeś przegub do godziny 3 w nocy - a mogłeś być... z klubu nic a nic nie pamiętam nawet się zastanawiałem czy jakiejś szarpaniny nie było bo mnie obie ręce rano napierdzielały Ps. klucze się znalazły w garażu - odwiedziłem biuro i dokończyłem sprzątanie Egon fotki są w dzile A5
Pucek Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Miron, nie martw sie, do zdrady i bójki nie doszło:) dobrze że znalazły się klucze.
tomaszstn Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Nie ma za co Ludzi było sporo także jak tylko będziemy mieli trochę luzu z naszymi treningami to na pewno jeszcze coś takiego zorganizujemy Ps. Mam nadzieję że się podobało Wszyscy żyją to najważniejsze nikt nie ma dodatkowych dziur w ciele Guru, również dzięki za strzelanie, następnym razem celuj aby było po 10-tym , kasy będzie więcej
Guregoru Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Nie ma za co Ludzi było sporo także jak tylko będziemy mieli trochę luzu z naszymi treningami to na pewno jeszcze coś takiego zorganizujemy Ps. Mam nadzieję że się podobało Wszyscy żyją to najważniejsze nikt nie ma dodatkowych dziur w ciele Guru, również dzięki za strzelanie, następnym razem celuj aby było po 10-tym , kasy będzie więcej Spoko postaram się
A4-Tomek Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Nie ma za co Ludzi było sporo także jak tylko będziemy mieli trochę luzu z naszymi treningami to na pewno jeszcze coś takiego zorganizujemy Ps. Mam nadzieję że się podobało Wszyscy żyją to najważniejsze nikt nie ma dodatkowych dziur w ciele No ja też chętnie wpadnę jak będzie okazja jak tomaszstn napisał to po 10-tym
Rekomendowane odpowiedzi