Arturoo Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 teraz ekipa przed monitorami
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Ciekawe czy na widok smerfa czy dlatego że my tu jesteśmy
tomaszstn Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 To przecież mówię że smerfem A6
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Ktoś się pisze na wesołe miasteczko dziś z brzdącem?
diman Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Jak już Tomkowi mówiłem dzisiaj urodziny bratowej wiec siłą rzeczy odpadam a szkoda bo mogło być fajnie
miron78 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 ja myślę jutro się gdzieś wybrać z małym bo moja w robocie a na zloty mam karę prze 4 tygodnie więc jeszcze 3 piątki odpadam Ps. dziś 1 tygodniowa rocznia zeszłotygodniowego zgona
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Było nie dzwonić do wszystkich po północy Dzięki Tomku co się brzdące wyszumiały to ich...O nas nie wspominając
Rekomendowane odpowiedzi