diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 o strach mnie ogarnol tydzien na forum jest rozowy i sie stawia no[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:46_________________________________________________a wojtek zobaczyl ze sie do niego chcemy na miasto udac i pitnal az sie zakurzylo
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Teeeeeeeeee......... Landryn grozisz Nam?????? "Przyuważ z kim fruwasz" o strach mnie ogarnol tydzien na forum jest rozowy i sie stawia no Znacie bajkę o wężu :tongue4:
piterra Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Synek nie fulej [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:39_________________________________________________bo powiem wszystkim ze Ty na kluszczonce jeździsz :nabijasie: pitek przetlumacz na czym jezdze i ty sie uważosz za synka ze ślonska a nie wiesz co to "kluszczonka" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 Diman dzisiaj oglądałem te diody tył z A6 w A4 - zajebicie to wygląda, moje powoli się zaczną w wekend robić
Pucek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 hheheh baaa, trzeba parę stronek nabić rożowy ostatnio sie nie stara więc trzeba to za niego zrobić, zapodajcie ranking postów na śląskich a to co Mirek, oficjalnie się pochwaliłeś na forum?
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 A tak w ogóle kto przywozi wungiel na grilla bo jak nikt to ja mogę wziąć [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:54_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=35760 Pucek ty to akurat jesteś w czarnej d*pie za mną :tongue4:
piterra Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 znajdź se: kachel - kafel od piecakachlok - piec kaflowy kałdon - gruby brzuch kamlot - duży kamień kanoł - staw, bajorko kapa - narzuta na łóżko lub tapczan kapce - buty do kostek zapinane na rzemyki kara - taczka karmelki - cukierki karmónada - schab katana - obszerne wierzchnie okrycie katrynka - biedronka kiba - więzienie kicha - kiełbasa kiejter - pies kielczyć sie - uśmiechać się kiereja - długa suknia albo spódnica kierzek - mały krzew kinol - duży nos (nochal) kipa - niedopałek, pet kipnąć - umrzeć kista - skrzynia kitel - fartuch klamoty - narzędzia, przybory kląkry - stare, niepotrzebne rzeczy kleperbaba - gaduła, plotkara (także o mężczyźnie) klofta - coś dużego i ciężkiego albo duży kawał drewna klubera - duży nos (nochal) kluka - nos kluszczonka - woda po gotowaniu makaronu lub klusek knajtek - o kimś niewielkiego wzrostu knybel (żyć na knybel) - gruby patyk, zatyczka (żyć bez ślubu) knyp - nóż kocymber - kocur kokot - kogut kolonialka - sklep spożywczy kopystka - drewniana łyżka korbol - dynia koźlok - koźlę krajcówka - piła tarczowa kropocz - konewka krómka - początkowy kawałek chleba (piętka) krukwia (łazić o krukwiach) - kula (chodzić o kulach) krukiewka - uchwyt, rączka drewniana (np. przy stylisku kosy) krychać - rozdrabniać, siekać, ucierać (najczęściej ziemniaki) krzan - chrzan krzesny - ojciec chrzestny kściny - chrzciny kubaba - ziele angielskie kurek - kran kurynda - forma przekazywania wiadomości (obwieszczenia) z domu do domu funkcjonująca kiedyś na wsi kurzyna - kurze mięso kusić - straszyć kusić - nie spać, chodzić po nocy lub pracować w nocy kworta - litrowy garnuszek metalowy z jednym uchem http://mirbink.webpark.pl/k.htm
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Diman dzisiaj oglądałem te diody tył z A6 w A4 - zajebicie to wygląda, moje powoli się zaczną w wekend robić no to powodzenia w rezanku ci zycze
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Co się mam starać jak nigdy nikogo nie ma sam do siebie nie będę pisał [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 21:56_________________________________________________ to zabieraj oki
miron78 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 Pucek - pochwaliłem się bo rezanko już w toku
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 w zyciu bym sie nie domyslil nie uzywali my takich godek w chalpie
piterra Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Landryn ty bez statystyk byś umarł postaraj się przedstawić ten link w postaci graficznej mam na myśli słupki a wtedy ja wydrukuję to i pokarzę u mnie w pracy szefostwu, i na pewno będą cię chcieli mieć w swoim zespole :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Jak ja jak to Pucek chciał nie czytasz forum dokładnie czarna maska
piterra Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 w zyciu bym sie nie domyslil nie uzywali my takich godek w chalpie a lubisz karminadle, albo coś słodkiego kreple :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 22:01_________________________________________________Landryn nie fulej bo ci jutro podłączę Vaga i przerobia tego twojego Gluta na "kara"
Pucek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 aaa no to liiipa, najszybszy mnie wyprzedził nawet:/ a patrzcie jak Rudi daje czadu jeszcze chwila i mnie wyprzedzi :> Mirek, ja bym się pochwalił na autku, no chyba że ktoś z forum to reza to marne szanse żeby to ukryć Guru, no to weź ten węgiel który zostawiłem na spocie podczas ostatniego grilla pamiętasz?
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 w zyciu bym sie nie domyslil nie uzywali my takich godek w chalpie a lubisz karminadle, albo coś słodkiego kreple :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 22:01_________________________________________________Landryn nie fulej bo ci jutro podłączę Vaga i przerobia tego twojego Gluta na "kara" karminadle miolech w poniedzialek a krepel sie zawsze rano zjym tera sie zajadom bombony do tego pisanio
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ty się tu PiTTera nie rzucaj bo mi miałeś immo zrobić Pucek dobrze że przypomniałeś leży u mnie jeszcze w piwnicy to też go wezmę
Rekomendowane odpowiedzi