diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 spoko dam 100 ale musi byc jakas fajna kolezanka do plecow
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Dasz 150 to ściągnę jakąś z drogi [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 22:55_________________________________________________Fazy wpadaj na grilla daleko nie masz
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 e tam drogo u ciebie jak cholera zaraz dojdziemy do cen jak w Qinsie
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ciekawe skąd wiesz jakie tam są ceny
krolu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 jaki spam.... pucek mnie goni z ilością postów... o nie trzeba włączyć "spam mode"
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Idę będę za 15 do 20 minut [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________Co bym nie musiał nadrabiać 15 stron dobra
keżor Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 krolu , co chciałeś bo dzwoniłeś , a ja nie miałem telefonu przy sobie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 krolu , co chciałeś bo dzwoniłeś , a ja nie miałem telefonu przy sobie :gwizdanie: Byłem na 3 stawach...
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 dobra panowie ja spadam 3m ta sie do jutra
keżor Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 krolu , co chciałeś bo dzwoniłeś , a ja nie miałem telefonu przy sobie :gwizdanie: Byłem na 3 stawach... przecież padało
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 kurcze aleśćie się rozpisali . Cześć Guru co się nic nie odzywasz? A widzisz nikt nic nie mówił (pisał) to i ja nic nie pisałem [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 23:46_________________________________________________Ja też uciekam Dobranoc
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 No cześć Dobranoc Ja jeszcze musze do 5-tej posiedzieć w robocie i dopiero pójde spać Do zobaczenia na grilku
Skydiver Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Co tu taka cisza po burzliwej nocy wszyscy spamowicze jeszcze śpią
bish - kopt Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 siemanko z rana jak bedzie taka ciulata pogoda to my będziemy te kiełbachy smażyć ale w forum chyba w piwnicy
kris_kilt Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam spamerów z rana hehe , to żeście pojechali wczoraj z tematem Guru -> gorol z góralem cie sie pomylił Piterra - pasek weź skórzany jak na 18stke , bo ja mycie z woskowaniem wczoraj wziąłem :gwizdanie: Prezes - nieściemniaj że będziesz nie umytym , jak ty pewnie nawilżane ściereczki ze sobą wozisz Pucek - widzę że nadal w poszukiwaniu , oby do świąt ci się coś trafiło mój qmpel sprzedał w poniedziałek auto , a szuka już od miesiąca i myślał że do tego czasu mu się uda .... teraz na rowerze do roboty zadupia co by dzisiaj ten grill wypalil , poki co nie leje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi