H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Jest ktoś z Wodzisławia śląskiego Ja mam 15km, a Artur bywa tam prawie codziennie
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 To musze zagadać z Arturem Co potrzeba? Jest ktoś z Wodzisławia śląskiego Ja mam 15km, a Artur bywa tam prawie codziennie
Tomi_81 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 po robocie... ale przywalony dziś jestem
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Normalka przy poniedziałku na strefie... ;-) Naciapane z Z2 Krolu jak mnie słyszysz... Twoje ogłoszenie już jest wszędzie.. Wpadnij na spota.... La parówo... Nie być pipa choćby ze względu na stare czasy... Naciapane z Z2
Tomi_81 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Fajna ale cena http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-Avant-1.8-T-quattro-S-Line/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:1900%3B9%3B,frn:01-2005,frx:12-2007,ful:petrol,ger:manual_gear,fwd:true/pg:vipcar/214765144.html
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki - za stan i pochodzenie wypas i przebieg auta trzeba zapłacić - tyle niestety w niemczech te auta kosztują Dlatego zawsze twierdziłem i twierdzić będę że dobrej sztuki z DE do pl na handel nie da sie sprowadzić bo nikt by tego nie sprzedał. dziś nie wytrzymałem i dzwoniłem na te gołoszenie wklejonego wczoraj C7 sedan pytam czy ma szklany dach i wentylowane fotele bo tak jest w głoszeniu ale tego nie widzę odpowiedź: no nie ma - błąd w ogłoszeniu pytam czy te rezanie na S6 to kwestia zamiłowania czy był po wypadku odpowiedź: on nie wie ale po wypadku nie był więc pewnie pasja właściciela pytam czy w razie zakupu byłby możliwy kontakt z właścicielem odnośnie kilku pytań dotyczącech używania auta odpowiedź: nie bo auto jest po leasingu no i jak ma się tu wszystko zgadzać i kleić mało możliwe żeby ktoś przerabiał i ladowął kasę w auto leasingowe - bo nie może z racji że nie jest właścicielem po drugie w ogłoszeniu jest że sprowadzony z DE w 2014 a najkrótszy leasing w PL jest 24 miesięczny więc też nie ma możliwości żeby się komuś już skończył i sprzedawał no i cena - gdzie z DE do 150 tyś zł nie ma możliwości sprowadzenia takiej sztuki u nas oczywiście wisi za 119 tyś zł do negocjacji no i jak tu kupić auto w PL zobaczymy czy będzie wisiało bo koleś mi rano powiedział że na razie ogłoszenie nieaktualne bo już ktoś jedzie je oglądać i do 15.00 jest zarezerwowane Pewnie ktoś kto nie ma pojęcia przyjedzie , poogląda , furka się spodoba (bo i czemu ma się nie spodobać) kupi za 120 tyś i będzie mega zadowolony I może nigdy się nawet nie dowie o jakiejś większe czy mniejszej przeszłości auta - i tak okazji na allegro przybywa
Tomi_81 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki I tu się w pełni zgadzam Bo ja bym tyle kasy nie dał prawie 60 tyś za 10 letnie auto no way
A4-Tomek Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) a ja zaczynam wątpić że kupię dobre B6 nie mając 30tys. przy tyłku Edytowane 30 Listopada 2015 przez A4-Tomek
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki I tu się w pełni zgadzam Bo ja bym tyle kasy nie dał prawie 60 tyś za 10 letnie auto no way To nie auto.... ...to eres
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki I tu się w pełni zgadzam Bo ja bym tyle kasy nie dał prawie 60 tyś za 10 letnie auto no way To nie auto.... ...to eres Gdzie Ty tam masz eres przy tej czerwonej B7??
pajda Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki I tu się w pełni zgadzam Bo ja bym tyle kasy nie dał prawie 60 tyś za 10 letnie auto no way to troche pojechał z ta ceną auto nawet nie ma tempomatu , już o navi nie wspomne czy parktroniku pół golas i 60 tys
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Hi piekna sztuka - a cena ? cena normalna jak na niemieckie warunki I tu się w pełni zgadzam Bo ja bym tyle kasy nie dał prawie 60 tyś za 10 letnie auto no way To nie auto.... ...to eres Gdzie Ty tam masz eres przy tej czerwonej B7?? kurna z tapka przeglądałem i odnośnik do czarnego rs6 miałem
Rekomendowane odpowiedzi