Guregoru Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Pucek nie będzie dziś spać w nocy zapewne! Napiszę to wyraźnie i głośno. Nie będzie to primaaprilisowy żart, ani nabijanie kogoś w butelkę: PUCEK KUPIŁ AUTO !!!! :> "błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli"... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Gregor dawaj mi tu linka albo Pucek. No to nieźle - coś się dzieje na Gliwickich - kolejna nowa fura Pucek pochwal się nią jak najszybciej - baze do konkretnej mocy masz 1.8T + Q + waga B5 = :good:
Guregoru Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Miron to to autko co było wklejone razem z tym s-line w B5
Pelex Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Mamy święto Pucek znalazł cos czego nawet w fabryce nie widzieli :polew: Niech ktoś farbę puści co to za cudo
Guregoru Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9776796
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 B5 sedan 1.8TQ 99r i.t.d. [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 21:43_________________________________________________Guru wklej mi te 2 ogłoszenia to Ci powiem
Pelex Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9776796 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9752910
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 nowy Puckowóz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9776796[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 21:50_________________________________________________Pucek i mam nadzieje, że program zrobisz w pierwszym tygodniu a nie po pół roku
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 cześć - tak - Pucek program strzelisz i masz jedną z szybszych fur na Gliwickich
Pelex Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Zwykła przeciętna seria żadnych wypasów ale jest Q i 1.8T
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Zwykła przeciętna seria żadnych wypasów ale jest Q i 1.8T dokładnie - ale zapitalał będzie [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 22:08_________________________________________________Pucek to jak już fure kupiłeś to mozę się z Sylwią pogodzisz :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ogólnie nowy Puckowóz przyjemna sztuka. Obejrzane z każdej strony, nie jest idealna, ale jest bardzo spoko. Mnie się samemu żal zrobiło, nie wiem z jakiego powodu Auto jest ze Szwecji i ma pakiet na zimne kraje Widzę że spoty Gliwickie odetchnęły z ulgą z powodu że Pucek kupił auto i atmosfera ożyła
piterra Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Krolu na piątek nagraj mi do porządku te pliki o pojemności 3,7 Gb bo z tą płytką jest coś pokaszanione szlak mnie trafia
miron78 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Gregor - rozumiem że Pucek nową furą jeszcze do domu nie wracał ? Może żal braku Q ci się zrobiło ( u Ciebie )
piterra Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Zwykła przeciętna seria żadnych wypasów ale jest Q i 1.8T dokładnie - ale zapitalał będzie [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 22:08_________________________________________________Pucek to jak już fure kupiłeś to mozę się z Sylwią pogodzisz :gwizdanie: albo specjalnie szybko kupił żeby Sylwia go na ulicy nie rozpoznawała :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Pucek miał być na forum niedługo to teraz pewnie posta pisze i jak go puści to pewnie od razu na 3 strony będzie
gregory Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Gregor - rozumiem że Pucek nową furą jeszcze do domu nie wracał ? Może żal braku Q ci się zrobiło ( u Ciebie ) Pucek będzie mógł głaskać swoją furę i ją dosiąść tak na prawdę dopiero w środę. Czy ja wiem czy mi się Q żal zrobiło
piterra Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 pewnie będę jak napisałem że Krolu ma mi na piątek to nagrać
gregory Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Rudi nie wiem co z tą skrzynią, nie zastanawiałem się jeszcze, ale wczoraj w drodze powortnej słuchając muzy w aucie uświadomiłem se, że brakuje mi nieco mocniejszego basu, tak więc temat będę wiercił dalej. Piec cały czas jest w bagażniku trzeba tylko coś pod niego podłączyć
krolu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 kurcze, już ogłoszenie usunięto i nie zobaczyłem fury... Wszystkie etki i elsy działają - jak u kogoś nie działa to niech się nauczy używać kompa :tongue4: Teraz nagrywam navi do RNS-ów :kox: @piterra po co Ci to mam nagrać jeszcze raz jak działa ? Przywieź lapka to to uruchomimy ...
Rekomendowane odpowiedzi