diman Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Aloha pijoki dziś nasz dzień chyba się tam na kebsa przyjadę na 19 powinienem się pojawić ☺
Mario22 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja obadam bo jestem po nocce a jeszcze nic nie spałem...ale na kebsa mam smaka fest Naciapane z Z2
H4mm3R Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 miron co powiesz na tego golasa http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-4x4-led-navi-xenon-skora-rolety-fv23-ID6ybsyZ.html jadę to dziś obejrzeć ze znajomym...
horny devil Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Aloha pijoki dziś nasz dzień chyba się tam na kebsa przyjadę na 19 powinienem się pojawić ☺ jak tam dzisiaj frekwencja 19 OK
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 miron co powiesz na tego golasa http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-4x4-led-navi-xenon-skora-rolety-fv23-ID6ybsyZ.html jadę to dziś obejrzeć ze znajomym... Jastrzębie [emoji107]
H4mm3R Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 miron co powiesz na tego golasa http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-4x4-led-navi-xenon-skora-rolety-fv23-ID6ybsyZ.html jadę to dziś obejrzeć ze znajomym... Jastrzębie [emoji107]Ja wiem że Artur jest z Jastrzębia ale żeby aż tak go nie lubić :decayed;
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Komis synku Komisy w tym miescie nie ciesza sie dobra opinia
H4mm3R Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tak samo jak w Łodzi i Poznaniu.... jadę i zobaczę co to warte.
Mario22 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 miron co powiesz na tego golasa http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-4x4-led-navi-xenon-skora-rolety-fv23-ID6ybsyZ.html jadę to dziś obejrzeć ze znajomym... Może się nie znam ale czy to nie za tanio za taki egzemplarz? Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 miron co powiesz na tego golasa http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-3-0tdi-4x4-led-navi-xenon-skora-rolety-fv23-ID6ybsyZ.html jadę to dziś obejrzeć ze znajomym... Może się nie znam ale czy to nie za tanio za taki egzemplarz? Naciapane z Z2 Okazja [emoji12] Gosposia od księdza ino do marketu jezdzila
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Byłem w tym komisie 3 tygodnie temu w sobotę Byłem bo mieli 3 sztuki bi-turbo więc pojechałem pooglądać Ta chyba też stała obok Ogólnie dużo fur tam było a większość to A6 C7 Wszystkie ładniutkie Jak ktoś nie jest maniakiem że musi mieć 90% wyposażenia jakie było wsadzane to auto jest ok Co do ceny to nie wiem czy to nie tak czasem netto ale nawet jeżeli nie to jest to normalna cena - żadna taniość Furka ma podstawowy wypas , nie jest to pełny s-line , brak ledów przód, zwykła klima , zwykły trzylitrowiec - za tyle takie auta da się z DE przytargać Nawet bym powiedział że w tej cenie dało by się poszukać coś bardziej dopasionego
Arturoo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Byłem w tym komisie 3 tygodnie temu w sobotę Byłem bo mieli 3 sztuki bi-turbo więc pojechałem pooglądać Ta chyba też stała obok Ogólnie dużo fur tam było a większość to A6 C7 Wszystkie ładniutkie Jak ktoś nie jest maniakiem że musi mieć 90% wyposażenia jakie było wsadzane to auto jest ok Co do ceny to nie wiem czy to nie tak czasem netto ale nawet jeżeli nie to jest to normalna cena - żadna taniość Furka ma podstawowy wypas , nie jest to pełny s-line , brak ledów przód, zwykła klima , zwykły trzylitrowiec - za tyle takie auta da się z DE przytargać Nawet bym powiedział że w tej cenie dało by się poszukać coś bardziej dopasionego Na jego potrzeby i wymagania to i tak bogata bryka
Mario22 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Byłem w tym komisie 3 tygodnie temu w sobotę Byłem bo mieli 3 sztuki bi-turbo więc pojechałem pooglądać Ta chyba też stała obok Ogólnie dużo fur tam było a większość to A6 C7 Wszystkie ładniutkie Jak ktoś nie jest maniakiem że musi mieć 90% wyposażenia jakie było wsadzane to auto jest ok Co do ceny to nie wiem czy to nie tak czasem netto ale nawet jeżeli nie to jest to normalna cena - żadna taniość Furka ma podstawowy wypas , nie jest to pełny s-line , brak ledów przód, zwykła klima , zwykły trzylitrowiec - za tyle takie auta da się z DE przytargać Nawet bym powiedział że w tej cenie dało by się poszukać coś bardziej dopasionego Jeżeli jest tak jak piszesz to nic yno brać... A nie każdy musi mieć 90 procent wypasu tylko po to żeby sie na forum pochwalić a i tak sie połowy nie wykorzysta albo sie nawet nie wie co i jak... Byle by bita nie była ani spawana ani inne plagi egipskie... Przebieg wydaje sie być OK...Wyglądowo super. Środek też OK także Hammer twój znajomek może mieć fajnego dupowoza... Naciapane z Z2 Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Mario22
tomaszstn Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 jak tam dzisiaj frekwencja Jak będzie te przynajmniej 4 osoby to wpadnę, też mogę być około 19.00
Rekomendowane odpowiedzi