Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ooo i to było by dobre! że też na to nie wpadłem hahhah Guru, dostaniesz kropka za to że goroli witasz Diman Cie obserwuje, pamiętaj
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ooo i to było by dobre! że też na to nie wpadłem hahhah Guru, dostaniesz kropka za to że goroli witasz Diman Cie obserwuje, pamiętaj pomalu sie ucze poruszac na tym forum :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Wszyscy nic tylko podglądają Zboczki :polew:
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 obserwujemy rozowych bo cza sie od uczyc
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 hehhehe Guru, a w temacie z paintballa to kto d*py oglądał ja nawet o tym nie wiedziałem, dopiero na spocie ktoś o d*pach w paintballu mi powiedział a Ci różowi to sa Diman bardziej zacofani niż My :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 hehhehe Guru, a w temacie z paintballa to kto d*py oglądał ja nawet o tym nie wiedziałem, dopiero na spocie ktoś o d*pach w paintballu mi powiedział a Ci różowi to sa Diman bardziej zacofani niż My :gwizdanie: :polew: :polew:
diman Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 no panowie musze was opuscic czas sie legnac i .................. no to do jutra
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 i ........... ? pogłaskać po plecach Kaśke?
keżor Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 siema. nadrobiłem zaległości Pucek , fajnie żeś je kupił !! autko bardzo OK , tzeba tylko ogarną drzwi kierowcy , i ten bagażnik spryski miodzio gdyby tam jeszcze była trójramienna kiera to chyba bym Ci zazdrościł furki
gregory Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 skopalbym dupsko somesowi To dopiero w grudniu,.......... po południu :> więc macie dużo czasu to jest dobre http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM No na prawdę niezłe, ale Miron ty też mógłbyś być telemarketerem bo masz na każde pytanie odpowiedz. Każdemu byś coś sprzedał, nie ma bata :>
gregory Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 i ........... ? pogłaskać po plecach Kaśke? Pucek masz braki?
miron78 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 skopalbym dupsko somesowi To dopiero w grudniu,.......... po południu :> więc macie dużo czasu to jest dobre http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM No na prawdę niezłe, ale Miron ty też mógłbyś być telemarketerem bo masz na każde pytanie odpowiedz. Każdemu byś coś sprzedał, nie ma bata :> pewnie tak - w końcu w handlu się pracuje
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Keżor dzięki że podjechałeś no jak auto przyjedzie do mnie w środę to wszystko wybadam kierownica, szczerze to taka dla mnie jest super, przy tej co mam oczywiście ogólnie do środka jakies kubły skórzane i jest fajnie Gregory, śmiej się śmiej, przeciez jestem teraz sam kawalerze
gregory Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Gregory, śmiej się śmiej, przeciez jestem teraz sam kawalerze No tak, poniekąd to kawalerzy z jednej strony mają przewalone
Pucek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 chyba że mieszka się przy zajeździe gdzie stoją strażniczki lasu
Guregoru Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 hehhehe Guru, a w temacie z paintballa to kto d*py oglądał ja nawet o tym nie wiedziałem, dopiero na spocie ktoś o d*pach w paintballu mi powiedział a Ci różowi to sa Diman bardziej zacofani niż My :gwizdanie: :polew: :polew: To po kropku
gregory Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 chyba że mieszka się przy zajeździe gdzie stoją strażniczki lasu Grzybiarki, grzybiarki
Guregoru Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ps. widziałem dzisiaj tego B6 amerykana (tego co miał tak masakrycznie skasowaną d*pę) pod forum. Tak jak go pooglądałem to fajowska furka tylko ta przeszłość........... [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2009, 23:21_________________________________________________ chyba że mieszka się przy zajeździe gdzie stoją strażniczki lasu Grzybiarki, grzybiarki Widzę panowie w temacie
Rekomendowane odpowiedzi