pajda Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Miron co to i gdzie to będziesz budował? Takie fajny wóz i pod młotek idzie
egon47 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydały Tak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6?
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydały Tak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6? Egon, pomyśl logicznie, co by kupił ten Psychol Siemka
egon47 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydałyTak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6? Egon, pomyśl logicznie, co by kupił ten Psychol Siemka W zasadzie racja heh pewnie c6 Allroad Bardziej myślałem ze pójdzie w b6 lub b7
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja myślałem że kupi odemnie nissana ale.nie chce :-) Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydałyTak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6? Egon, pomyśl logicznie, co by kupił ten Psychol Siemka A6 c7
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Hi Ja myślałem że kupi odemnie nissana ale.nie chce :-)Naciapane z Z2 zawziął się po tym jak ostatnio gaz chwaliłeś
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydały Tak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6? A6 C6 allroad 04.2008 3.0tdi
szymeniu Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 na razie dałem na olx - może po feriach dam na allegro - pomijając fakt że nie mam konta - przez Mario może wrzucę tyle że jakieś sensowne zdjęcia by się przydały Tak myślałem ze taki powód sprzedaży widzę ze podjęta decyzja co ostatnio rozmawialiśmy. A6 c5 czy c6? A6 C6 allroad 04.2008 3.0tdi Jak kupisz takie auto, to potem nie weźmiesz nic co nie będzie miało pneumatyki to jest jak choroba
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Tym bardziej się cieszę - że mimo że schodzę na autko tańsze i starsze mimo wszystko będzie miało czym cieszyć i dawać frajde Miron idealny na budowę ja bym powiedział najbardziej idealne auto do wszystkiego
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Też mnie ostatnio nosiło na C6 w allroadzie ale trochę się obawiałem tego zawiasu i automatu Wy jeszcze nie wiecie wszystkiego co Miron kupił... A5 stoi na sprzedaż, A6 stoi u właściciela a On już do tego kupił felgi na lato
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 trzeba działać Pucek trzeba myśleć o wszystkim - nawet tym najgorszym Wyobraź sobie że biały się sprzedaje, znajomy mi odstawia alroada a w tym czasie mi by się coś stało - i biedna Dorota została był z A6 na 17tkach - masakra A sytuacje losowe były, są i będą - trzeba zabezpieczyć rodzine Miał być zakup auta i koniec - zero kasy w auto - ale w sumie jak ściana od pola nie będzie ocieplona to się nic nie stanie a koło będzie cieszyć A co do kół to zamówiłem te http://allegro.pl/audi-a6-allroad-3-o-gwarancja-do-2017r-i5947339077.html mam nadzieje że będą pasowały - Nejman je ma i mi się podobają - pytanie jak będą wyglądać na allroadzie
egon47 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Do czego to doszło Miron i płaskie felgi
horny devil Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Miron moge a5 wziąć w rozliczeniu za meble[emoji14] Pod warunkiem ze sie wybudujesz za 5 lat i wezmiemy wartosc twojej a 5 w 2021r[emoji14]pewnie bedzie w cenie dobrej kuchni
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Miron, ja bym poszedł w te koło http://allegro.pl/audi-a6-4g-allroad-kola-20-i5953475728.html Edytowane 4 Lutego 2016 przez Pucek
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Do czego to doszło Miron i płaskie felgi wreszcie będę miał auto gdzie wklęsłość nie ma znacznienia bo ten presing wklęsłości już mnie przytłaczał Mam nadzieje że jeszcze kiedyś dojdę do fajnego furacza Miron, ja bym poszedł w te koło http://allegro.pl/audi-a6-4g-allroad-kola-20-i5953475728.html to te co mam wybrane jakoś lepiej mi sie widzą - a napewno mają lepszy kolor bo on jest taki specyficzny - taka satyna pasująca do tych dodatków allroada Z racji że autkiem trochę pośmigam to chętnie bym też lampy przód + tył z polifta wsadził ale jednak teraz to człowiek kurcze przelicza pod kątem budowy a już samo auto kupuje drożej niż planowałem a teraz jeszcze na start wsadzę w niego 8 tyś - dlatego z lampami się wacham
Rekomendowane odpowiedzi