Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Do czego to doszło Miron i płaskie felgi wreszcie będę miał auto gdzie wklęsłość nie ma znacznienia bo ten presing wklęsłości już mnie przytłaczał Mam nadzieje że jeszcze kiedyś dojdę do fajnego furacza Miron, ja bym poszedł w te koło http://allegro.pl/audi-a6-4g-allroad-kola-20-i5953475728.html to te co mam wybrane jakoś lepiej mi sie widzą - a napewno mają lepszy kolor bo on jest taki specyficzny - taka satyna pasująca do tych dodatków allroada Z racji że autkiem trochę pośmigam to chętnie bym też lampy przód + tył z polifta wsadził ale jednak teraz to człowiek kurcze przelicza pod kątem budowy a już samo auto kupuje drożej niż planowałem a teraz jeszcze na start wsadzę w niego 8 tyś - dlatego z lampami się wacham Horny Ci zrobi meble po kosztach i będzie git http://allegro.pl/audi-a6-c6-kombi-lift-08-12-lampy-led-tyl-oryginal-i5929561980.html http://allegro.pl/audi-a6-c6-lift-bi-xenon-led-i5934134182.html 3k i masz liftowe lampy Widziałem też komplet tylnych z klapą i zderzakiem za 850 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Wlasnie pucek cos tam chyba na jutro bym mial dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Wlasnie pucek cos tam chyba na jutro bym mial dla ciebie Nie śpiesz się, odbiorę to za tydzień w piątek, teraz pracuję 12-20 a dzisiaj wyjątkowo mam wolne, chyba że Ci to zalega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Do czego to doszło Miron i płaskie felgi wreszcie będę miał auto gdzie wklęsłość nie ma znacznienia bo ten presing wklęsłości już mnie przytłaczał Mam nadzieje że jeszcze kiedyś dojdę do fajnego furacza Miron, ja bym poszedł w te koło http://allegro.pl/audi-a6-4g-allroad-kola-20-i5953475728.html to te co mam wybrane jakoś lepiej mi sie widzą - a napewno mają lepszy kolor bo on jest taki specyficzny - taka satyna pasująca do tych dodatków allroada Z racji że autkiem trochę pośmigam to chętnie bym też lampy przód + tył z polifta wsadził ale jednak teraz to człowiek kurcze przelicza pod kątem budowy a już samo auto kupuje drożej niż planowałem a teraz jeszcze na start wsadzę w niego 8 tyś - dlatego z lampami się wacham Horny Ci zrobi meble po kosztach i będzie git http://allegro.pl/audi-a6-c6-kombi-lift-08-12-lampy-led-tyl-oryginal-i5929561980.html http://allegro.pl/audi-a6-c6-lift-bi-xenon-led-i5934134182.html 3k i masz liftowe lampy Widziałem też komplet tylnych z klapą i zderzakiem za 850 zł dzięki - tył dobra cena - już zamówiłem przód to większy wypadek więc jeszcze na spokojnie będę szukał Kurcze jak teraz się kumpel rozmyśli to i tak będę musiał ala kupić tyle będę miał gratów w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bry Drzemka po pracy zaliczona chyba się starzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Ta budowa to chyba tylko pretekst na kolejne zmiany... ;-) taki all to nawet mnie by sie podobał ale jak będzie sprzedawał to tam już będzie przebieg ok 300 tyś...Naciapane z Z2 Edytowane 4 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Tomi teraz to mnie obraziłeś - po co by mi miał być taki sztrucel co ma 204 kuce Szczerze nie spojrzałem że to ta słabsza wersja.... Tomi - autko już mam zarezerwowane ale tym razem nie lepsze i droższe a starsze i tańsze z racji potrzebnej kasy na budowę którą rozpoczynam latem. Pierwsze co przez myśl przeszło że stawiasz kolejny garaż bo Ci się felgi nie mieszczą :decayed: Edytowane 4 Lutego 2016 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bry Drzemka po pracy zaliczona chyba się starzeje Ja po pracy zaliczyłem Aquariona w żorach i jestem jak młody bóg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Bry Drzemka po pracy zaliczona chyba się starzeje Ja po pracy zaliczyłem Aquariona w żorach i jestem jak młody bóg... Coś w tym stylu http://c.wrzuta.pl/wi8907/2da57883001cc31e4575d663 Konsole kupiłeś ??? Edytowane 4 Lutego 2016 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie ale kase mam na ten ważny cel po prostu na razie jeszcze upalam forze 4 ... Jest mega długa... Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie ale kase mam na ten ważny cel po prostu na razie jeszcze upalam forze 4 ... Jest mega długa... Naciapane z Z2 Ja na razie przeglądam i czekam jak będzie jakiś ciekawy zestaw w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Do czego to doszło Miron i płaskie felgi wreszcie będę miał auto gdzie wklęsłość nie ma znacznienia bo ten presing wklęsłości już mnie przytłaczał Mam nadzieje że jeszcze kiedyś dojdę do fajnego furacza Miron, ja bym poszedł w te koło http://allegro.pl/audi-a6-4g-allroad-kola-20-i5953475728.html to te co mam wybrane jakoś lepiej mi sie widzą - a napewno mają lepszy kolor bo on jest taki specyficzny - taka satyna pasująca do tych dodatków allroada Z racji że autkiem trochę pośmigam to chętnie bym też lampy przód + tył z polifta wsadził ale jednak teraz to człowiek kurcze przelicza pod kątem budowy a już samo auto kupuje drożej niż planowałem a teraz jeszcze na start wsadzę w niego 8 tyś - dlatego z lampami się wacham Horny Ci zrobi meble po kosztach i będzie git http://allegro.pl/audi-a6-c6-kombi-lift-08-12-lampy-led-tyl-oryginal-i5929561980.html http://allegro.pl/audi-a6-c6-lift-bi-xenon-led-i5934134182.html 3k i masz liftowe lampy Widziałem też komplet tylnych z klapą i zderzakiem za 850 zł dzięki - tył dobra cena - już zamówiłem przód to większy wypadek więc jeszcze na spokojnie będę szukał Kurcze jak teraz się kumpel rozmyśli to i tak będę musiał ala kupić tyle będę miał gratów w garażu Masakra, już kupił Tak co się ogarniesz ze sprzedażą białego, a kupnem nowego, napijemy się za tydzień w piątek na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Za tydzien to ja też będe... Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Na razie nie ma za co pić - ale jak się biały sprzeda i alem na zlota przyjadę to na bank się zlot skończy o 7 rano w biurze Ta budowa to chyba tylko pretekst na kolejne zmiany... ;-) taki all to nawet mnie by sie podobał ale jak będzie sprzedawał to tam już będzie przebieg ok 300 tyś...Naciapane z Z2 Jakie 300 tyś On ma teraz 180 więc w trzy lata zrobię nim max 60 czyli 240 tyś km za 3 lata to ten all z 2008r i przebiegiem 240 tyś to będzie na allegro sztuka z najmniejszym przebiegiem Popatrz na mobile ile allroady z 2008r mają teraz nalatane C7 allroad mają po 200 tyś a to 3 letnie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Na TVN turbo pokazują fury do 90 tyś zś.. Naciapane z Z2 Edytowane 4 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 a ty se włącz telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 a ty se włącz telefonWłaczony ale wyciszony co by nikt z roboty d*py nie zawracał...Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Na razie nie ma za co pić - ale jak się biały sprzeda i alem na zlota przyjadę to na bank się zlot skończy o 7 rano w biurze Ta budowa to chyba tylko pretekst na kolejne zmiany... ;-) taki all to nawet mnie by sie podobał ale jak będzie sprzedawał to tam już będzie przebieg ok 300 tyś... Naciapane z Z2 Jakie 300 tyś On ma teraz 180 więc w trzy lata zrobię nim max 60 czyli 240 tyś km za 3 lata to ten all z 2008r i przebiegiem 240 tyś to będzie na allegro sztuka z najmniejszym przebiegiem Popatrz na mobile ile allroady z 2008r mają teraz nalatane C7 allroad mają po 200 tyś a to 3 letnie auta Zgadza się, nawet na alle... są te auta z przebiegiem ponad 200 i to grubo, jak na nasz kraj to sukces że nie mają 187 tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak już o autach mowa.Szukam C-maxa 1,8TDCI polifta w oklicy 20kpln ktoś coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi