diman Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 No to wstydu mocnego przy waszych wypicowanych furach nie będzie mój jest wkońcu srebrny ☺ Siemanko pijoki
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Siemanko...aby jak przyjedziemy koło 18, to będzie jeszcze z kim pogadać
egon47 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Siemanko...aby jak przyjedziemy koło 18, to będzie jeszcze z kim pogadać Grzesiek jak coś to będziemy pić karniaki żeby dołączyć do ich stanu
Mario22 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) wszyscy w BT??Ja nie... Jutro na rano do roboty... potem rower... Niedziela poranek rower i otwarcie DTŚ i nocka w robocieNaciapane z Z2 Edytowane 18 Marca 2016 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Pozdro z Knurowa po robocie... Ppgoda w pyte... Odpalam rower Naciapane z Z2 Ludzie co tu taka cisza? Rozumiem że Bukowianie balują i,cisza chociaż fotki powinny lecoeć z pisakownicy w tych czasach w których internet jest wszędzie.... A ci poza BT to co? Ktoś jedzie jutro na otwarcie DTŚki? Ja bede rowerem Naciapane z Z2
szymeniu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Podziękował całej ekipie ze Śląska za fantastyczny wyjazd. Przepraszam, że wczoraj zaniemogłem ale niestety ledwie do domu dojechałem dzisiaj. Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze towarzystwo
Sensei Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Podziękował całej ekipie ze Śląska za fantastyczny wyjazd. Przepraszam, że wczoraj zaniemogłem ale niestety ledwie do domu dojechałem dzisiaj. Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze towarzystwo Również dzięki za towarzystwo. Pytali się o Ciebie w recepcji Oddałeś kartę ? Edytowane 20 Marca 2016 przez SenseiAdik
szymeniu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Podziękował całej ekipie ze Śląska za fantastyczny wyjazd. Przepraszam, że wczoraj zaniemogłem ale niestety ledwie do domu dojechałem dzisiaj. Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze towarzystwoRównież dzięki za towarzystwo. Pytali się o Ciebie w recepcji Oddałeś kartę ? Kartę oddałem jeszcze się pucował do mnie ten z recepcji, czy może zdjęcie sobie zrobić
Sensei Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) zdjęcie sobie zrobić ...to Pajda nie oddał ... bo się szczepił chopok w recepcji, że nie ma jednej od nas. Edytowane 20 Marca 2016 przez SenseiAdik
Rekomendowane odpowiedzi